StarMorcer
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar abone toplayıp video çekimine başliycam abone olursanız sevinirim
Nasıl yani abone toplyp başliycam hiç yoktan 20 30 abone olsun ki yayılalım ? yanlış yere açmış olabilirim foruma girmiyorum çoktandir dersler yüzündenbu nasıl bir mantık
sosyal medyada ve bu sitede reklam yaparak abone olursanız sevinirm zorlamıyorum kimseyi.nasıl abone toplucaksın
Haklısınız arkadşlarYanlış anlama ama profil fotoğrafına falan daha ciddi daha güzel bir resim koy bu ne olum kim abone olacak sana
Önce kanalına video çek koy ondan sonra da profil fotoğrafını düzgün bir şeyler yap işte logo olabilirHaklısınız arkadşlar
Kendi resmimi koyiym yoksa logomu hazırlıym logo konularında iyiyimdir cinema 4d orjinal var ps5te mevcut
[DOUBLEPOST=1424514300,1424514253][/DOUBLEPOST]Haklısınız arkadşlar
Kendi resmimi koyiym yoksa logomu hazırlıym logo konularında iyiyimdir cinema 4d orjinal var ps5te mevcut
İntro hazırlıyorum onu yayınlıycam.Önce kanalına video çek koy ondan sonra da profil fotoğrafını düzgün bir şeyler yap işte logo olabilir
Oyun videosuna introyu koyarak ikisini birlikte yayınla[DOUBLEPOST=1424514300,1424514253][/DOUBLEPOST] İntro hazırlıyorum onu yayınlıycam.
Aynen ilk bir mc sürüme başliym hexxit başlasam nasıl olur baya bilgim varOyun videosuna introyu koyarak ikisini birlikte yayınla