[İstek]Mypet Editleyip atabilecek varmı .

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Pluginden anlamadığım için sizden yardım istiyorum . Bu plugini bana editleyip atabilirseniz kaliteli bir sunucu üstünde çalışıyorum .

Şimdiden yardım edebileceklere teşekkür ediyorum İyi forumlar :)

@IRFN

Son düzenleme:

TrustNoONE

En iyi cevaplar
0
Normalde Direk indirip kurunca Çalışmıyo dil ingilizce olsun o önemli değil Sadece çalışsın yeter .-.

TrustNoONE

En iyi cevaplar
0
1.7.2 Kursamda çalışmadı ilginç bi durum ._.[DOUBLEPOST=1424539989,1424519910][/DOUBLEPOST]@GodofMilker Yardımcı olabilirmisin ?

TrustNoONE

En iyi cevaplar
0
@Schaffer79 Karahan zaten Sunucu ekibimizde ama müsait olup olmadığından emin değilim Normalde kimseyi rahatsız Etmem Ve bu durumdan Hoşnut değilim ._.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Söylesen sana MyPet'i baştan yazardım Bilal, Skype gel niye söylemiyorsun böyle şeyleri bir Pet sistemi yazayım sana.

Rejan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
<indevi unutun o serverden bır halt olmaz onun serveri bebelerle dolu sCHAFER Çok çalışkan biri o sana yardım edecektır metin2 temalı sserverınde cok ıyı plugin yapmıstı onla bır konus

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
<indevi unutun o serverden bır halt olmaz onun serveri bebelerle dolu sCHAFER Çok çalışkan biri o sana yardım edecektır metin2 temalı sserverınde cok ıyı plugin yapmıstı onla bır konus
Vallahi benim gözümde Zindev gayet çalışkan biridir öyle bir sunucu açmakta her yiğidin harcı değil. Sistemler Skript ile olsa da emek verildiği anlaşılan bir sunucu.