Yeni bir buluş

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir şey yaptım (tabii ki command block ile) geochests diye bir mod vardı ona benzer bir şey yaptım:

Soru: Neden bu kadar az yeri kopyalıyor?
Cevap: Chestlerin toplam 27 yeri olur bende o kadar yer kaplasın dedim.

Soru: Bunun çalışması için ne yapmalı?
Cevap: Bir chestin adını Eater yaptıktan sonra - - -1 (Yani Z+ yönüne koyun) arada boşluk kalmamasına dikkat edin.

Soru: Peki bu "buluş" tamamlandı mı?
Cevap: Daha tamamlanmadı sadece Z+ yönüne çalışıyor.

Yararlı olduysa teşekkürler.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dolu eater'i felan kendin siliyosunda onuda otomatikleştirebilirsin, birde biz eater yazmamız yerine otomatik olarak bir tuşla verebilir ordada ne işe yaradığını açıklayabilirsin.

İcat güzel +1

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dolu eater'i felan kendin siliyosunda onuda otomatikleştirebilirsin, birde biz eater yazmamız yerine otomatik olarak bir tuşla verebilir ordada ne işe yaradığını açıklayabilirsin.

İcat güzel +1
Chest'e Eater yazın deme nedenim bunu survival için tasarladım ve bedava olması bana pekte mantıklı gelmedi bende adam bunu anca anvil yaptıktan sonra kullanabilsin dedim.[DOUBLEPOST=1423163812,1423163756][/DOUBLEPOST]Ve hepinize teşekkürler :)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Chest'e Eater yazın deme nedenim bunu survival için tasarladım ve bedava olması bana pekte mantıklı gelmedi bende adam bunu anca anvil yaptıktan sonra kullanabilsin dedim.[DOUBLEPOST=1423163812,1423163756][/DOUBLEPOST]Ve hepinize teşekkürler :)
Survivalda command kullanarakta icat yapılmaz sonuçta :D