[İstek] Hexxit Gibi Modpack

Emir Halıcı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hexxit tarzında , makine olayı olmayan , sadece eğlence , maden , savaş , dungeon olan güzel bir 1.7x modpack yapacak olan varmı?
Lütfen videosunu çekmeyi düşünüyorum

tuğrul81

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bi dne istersen hexxit kadar güzel ve eğlence mod packi[DOUBLEPOST=1424552599,1424552289][/DOUBLEPOST]hexxiti aratmaz çünkü hexxitin en önemli modunu yükledim hookshot kale modu felan var yani iyi oyunlar İÇİNDEKİ MODLAR ; (yazmaya üşendim ama eğlence bi modpack technic bir modpack değil aklıma gelenler supersuits ,better dungeon ,new dungeon,runic dungeon,the castle defenders,weapon mod ,atum,not enoughs item ,dungeon pack,dynamic lights,bibliocraft ,doomlike dungeons, battle tower,more bows 2,mhorp,mo boots,chococraft,item physic ,crafting pillars,better furnaces ...)

Emir Halıcı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hexx: Supercharg Modpack güzel technic için
ilk olarak bakacağım teşekkürler.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bi dne istersen hexxit kadar güzel ve eğlence mod packi[DOUBLEPOST=1424552599,1424552289][/DOUBLEPOST]hexxiti aratmaz çünkü hexxitin en önemli modunu yükledim hookshot kale modu felan var yani iyi oyunlar İÇİNDEKİ MODLAR ; (yazmaya üşendim ama eğlence bi modpack technic bir modpack değil aklıma gelenler supersuits ,better dungeon ,new dungeon,runic dungeon,the castle defenders,weapon mod ,atum,not enoughs item ,dungeon pack,dynamic lights,bibliocraft ,doomlike dungeons, battle tower,more bows 2,mhorp,mo boots,chococraft,item physic ,crafting pillars,better furnaces ...)
Güzelmiş yazdığına göre .indiriyorum. Sürüm kaç ?
Tekkit Lüte tamamen tekniktir. Konuyu kirletmeyelim.

+Güncel

Konu tarihine bakmadan yorum yazabilirsiniz :D