Telif Hakkı

AeonTV

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu telif hakkı olayı nedir yersem ne olur. mesela bi kanal vardı adını unuttum bu videodan da kesin telif yicez felan diyordu. cezası felan var mı bu konuları pek bilmiyorum youtube kanalı açtım uzun süre boyunca da açık kalmasini istiyorum
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Baskalarin muziklerini telifi varsa koyarasan kanali kapatilar veya ceza verirlrr 2 ay kapali kalir kanal mesela. Para olarak var mi bilemem

Mesela Telif Konusu Life-Tech ve Murat-Abi-GF nin Yaptığı Büyük Bir Hatadır.
bkz. KanalD Haber- Minecraft Kaldırılacak mı?[Life-Tech] & Fox Haber- Minecraft Kaldırılacakmı? [MuratAbiGF]
KanalD de:
Okul Zamanı Müdürü Öldürme Repliği [Kısacası Ölüceksin.]
Foxda:
Oyuna Bir Kulede Başlıyorlar.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Telif hakkı olayı şundan ibaret mesela

B bir şarkı üretiyor. A'da o şarkıyı izinsiz kullanıyor. O zaman telif hakkını ihlal etmiş oluyor. Buda belirli cezalara yol açıyor. Eğer o şarkıyı gerçekten kullanmak istersen belirli bir ücret karşılığında B'den izin alabilirsin. O zamanda telif hakkı yemezsin. Telif hakkıda bir tür kul hakkı.

• Beğen
Reactions: DIO

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela sen birisinin müziğini videona koydun o zaman youtube videodaki sesi kapatıyor veya sana dava açabiliyorlar diye biliyorum

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu müzikle örnek vermiycem , şimdi bir arkadaşın kağıttan uçak yaptı sen arkadaşından izinsiz kullanırsan telif hakkına girer ama arkadaşın kağıttan uçağı herkezin almasına müsaade ediyorsa o kağıttan uçak telifsizdir

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Herkes şarkı demiş fakat telif hakkı öyle bir şey değildir. Telif hakkı ücretli veya ücretsiz bir şekilde bir fikir veya proje üzerine alınan özel haktır. Telif hakkı alınmış bir fikri veya dosyayı yayınlamak, kullanmak suçtur. Hakkı alınmış şey gerek bir müzik gerek bir oyun gerek fikir olabilir.

Son düzenleme:
  • Beğen

AeonTV

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyun içinde çalan müziklerin telif hakkına sahip olup olmadığını nerden bilebilirim

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen

Hangouts

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Telif Hakkı bir ceza turudur. Para ile yarginabilirsi. Dava acma hakkina sahiplerdir ama kanitlari yoksa sen onlardan para alabilirsin.