Üsteki Üyeye işkence çektirin

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@BrolyTheLSSJ seni bacaklarından asıp kırbacı boynuna vuruyorum çok güçlüce boynunu sardıktan sonra çıkarıp tekrar vuruyorum sonra bıçak ile tırnaklarını kesiyorum iki bacağınada kocaman çizikler atıyorum daha fanteziler yazarıdımda üşeniyom

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@BrolyTheLSSJ seni bacaklarından asıp kırbacı boynuna vuruyorum çok güçlüce boynunu sardıktan sonra çıkarıp tekrar vuruyorum sonra bıçak ile tırnaklarını kesiyorum iki bacağınada kocaman çizikler atıyorum daha fanteziler yazarıdımda üşeniyom

Broly olup LSSJ5 formuma dönüşüp arka arkaya darbeler atıp, vücudunu ikiye ayırırdım ve iki vücutta yaşardın :D bir vücut ayaksız, bir vücut kafasız olur ^^

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
seni eren jaegar ile titan formuna dönüşüp ve sonsuz klon yapıp seni yerim broly
titana dönüşmeden yani insan formu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

titan formu
Önce koltuğa bağlarım göğüs uçlarına mandallar takarım onlarıda ip ile bağlayıp makaraya sararım durmadan döner dırnaklarını çevirerek yavaş yavaş çekerim. 1 gözünü çıkarırım yerine didi koyar didi içerim.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
seni eren jaegar ile titan formuna dönüşüp ve sonsuz klon yapıp seni yerim broly
titana dönüşmeden yani insan formu

titan formu

broly yener onu.

Önce koltuğa bağlarım göğüs uçlarına mandallar takarım onlarıda ip ile bağlayıp makaraya sararım durmadan döner dırnaklarını çevirerek yavaş yavaş çekerim. 1 gözünü çıkarırım yerine didi koyar didi içerim.

sınırboyu akıncı beyleri oyunundaki koca kötü ruh canavarına yem olarak veririm, baltayla normal bir savaşçıya 1-2 vuruş yapınca öldürüyor.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
broly yener onu.

sınırboyu akıncı beyleri oyunundaki koca kötü ruh canavarına yem olarak veririm, baltayla normal bir savaşçıya 1-2 vuruş yapınca öldürüyor.
üstteki insan değilmi ve bir insana acı çektirmeye hakkım yok öper başıma koyarım oda bir insan
yada animeden bıkana kadar spoiler verirdim

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
üstteki insan değilmi ve bir insana acı çektirmeye hakkım yok öper başıma koyarım oda bir insan
yada animeden bıkana kadar spoiler verirdim
Durmadan burnuna karabiber ve kırmızı biber dökerim. Burnun tıkalıysa tazyikli su ile açarım.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
broly yener onu.

uydurma sınırsız diyorum farkındaysan yani öldüremez
üstteki üyeyi biber gazı sıkarım üstüne dünyanın en acı biberi ve wasabi yedirtirim hayatı boyunca unutamaz :D