Hesap şifremi sıfırlayamıyorum !

AKagNA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar, Minecraft hesabımın şifresini unuttuğum ve bunun üzerine e postama şifre sıfırlama bağlantısı yolladığım halde bağlantının gelmemesi gibi bir problem yaşıyorum. E postam kesinlikle doğru bundan nasıl emin olabiliyorsunuz derseniz, e posta değiştirme bağlantısı yolladığımda bu bağlantıya ulaşabiliyorum fakat şifre sıfırlamaya ulaşamıyorum. Neden böyle olduğu hakkında bir fikrim yok. Account.mojang.com sitesinden tekrar tekrar ve tekrar denedim fakat olmuyor. Ne yapacağım, ne yapmalıyım. E postanı değiştir diyebilirsiniz fakat bu gelen değiştirme bağlantılarıda onaylanmıyor. Hesabım tamamen ortada kaldı, elim kolum bağlı. Hayrı dokunacak bir insan, lütfen.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Neden bu kadar kafaniza takiyorsunuz ki. Mojang a bir mail atin, bu mailde sifrenizi degistiremediginizi, degistirmek istediginizi ve sifrenizin ne olmasini istediginize dair bilgiler vb. Yer verin.

AKagNA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neden bu kadar kafaniza takiyorsunuz ki. Mojang a bir mail atin, bu mailde sifrenizi degistiremediginizi, degistirmek istediginizi ve sifrenizin ne olmasini istediginize dair bilgiler vb. Yer verin.
:D İstemsizce güldüm, haklısınız. :D[DOUBLEPOST=1424721516,1424720334][/DOUBLEPOST]Mojang'dan gelen e postaya cevap verdim başka mail adreslerini bilmiyorum varsa yazarsanız.[DOUBLEPOST=1424771938][/DOUBLEPOST]Ne yazık ki mişşın feyıld. Hala bir şeye ulaşamadım, davaya mı gidecek bu ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
:D İstemsizce güldüm, haklısınız. :D[DOUBLEPOST=1424721516,1424720334][/DOUBLEPOST]Mojang'dan gelen e postaya cevap verdim başka mail adreslerini bilmiyorum varsa yazarsanız.[DOUBLEPOST=1424771938][/DOUBLEPOST]Ne yazık ki mişşın feyıld. Hala bir şeye ulaşamadım, davaya mı gidecek bu ?
Davaya kadar gitmez. Mutlaka sana mail atacaklardir...