- En iyi cevaplar
- 0
Zaman bilir bende dediğin gibi duymuştum. Ama olsun sonuçta minecraft D:yanlız o Story Mode sanırsam minecraft ile ilgili başka bir oyundu
Zaman bilir bende dediğin gibi duymuştum. Ama olsun sonuçta minecraft D:yanlız o Story Mode sanırsam minecraft ile ilgili başka bir oyundu
Bence pistolün eklenmesi gayet mantıklı bir hareket olur ki eklenmesi de lazım oyunda hayatta kalarak O kadar ilerliyorsun ki havai fişek bile yapabiliyorsun onun yanında pistol hiçbir şey ve bence havai fişekten evvel pistol eklenmeliydi.Hatta havai fişekten yola çıkarak bazuka bile yapabilirsin aslında.Bu iyiydi[DOUBLEPOST=1423822869,1423822802][/DOUBLEPOST]
Yaw he he Windows'un en ince noktalarını yapabiliyolarda bikaç npc'mi ekleyemiyolar![]()
mc.uniocraft.com kıyasıya rekabetgüzel server bilen son çare bula k.b bakmayın bulamadım eskiden oynadıgım gibi her yerde bosslar yada 10 yaşındaki *****ler kol geziyor lapis farketmez
aynenBence pistolün eklenmesi gayet mantıklı bir hareket olur ki eklenmesi de lazım oyunda hayatta kalarak O kadar ilerliyorsun ki havai fişek bile yapabiliyorsun onun yanında pistol hiçbir şey ve bence havai fişekten evvel pistol eklenmeliydi.Hatta havai fişekten yola çıkarak bazuka bile yapabilirsin aslında.
Belli oluyo zatenİşte ben bu teoriyi değiştirdim
Hunger games de ün yaptım
Armada takımını kurdum.
Biri geldi takımı dağıttı fakat ben pes etmedim falan
Başlatma beni burda![]()
mc.uniocraft.com kıyasıya rekabet[DOUBLEPOST=1424095223,1424095134][/DOUBLEPOST]
aynengta5 gibi oldu fuze yerine havayi fisek atiyorum arabalara patliyo gta5'de ama minecraft'ta bi pistol cok iyi olurdu[DOUBLEPOST=1424095512][/DOUBLEPOST]
Belli oluyo zatenTüm minecraft hayatin boyunca 1 SERVERDE ÜN YAPİP 1 KLANI KURUP YENİDEN DAGİTMAK Sadece bunlar.... Bence sen minecraft'ı bırak benim gibi efsanelere.. 8 v 1 daldım 3 - 4 server hackledim 6 yıldır oynuyorum binlerce serverde kral oldum SENİ KESTİM GERÇİ KOLAYDI. simdi veld'in tekisin her konusmandan belli oluyo 1 taktik yapmissin ZİPLAYARAK VURARKEN SHİFT'E BASMA BU TAKTİK ANCAK ADAM TEK YİYEBİLİRSE İSE YARAR.. Bence minecraft'ta kendini en efsane sanma düsün senin yaptiklarinin en az 25 katını yaptım simdi sus EGO'nuda belli etmemeye calisiyorsun ZORLA [
Koymandan belli ][DOUBLEPOST=1424095679][/DOUBLEPOST]Senin gibilere acıyorum.. 1 hunger games'te kral oldun diye kendini minecraft'ın efsanesimi sandın? ( kral bile degil takımı tam olarak 5 v 1 daliyor hepsi hades
ama yarisini kestim tek basima )[DOUBLEPOST=1424095747][/DOUBLEPOST]Bu arada benim yaptigim usta takıma bakta öyle konus...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Tasarım bana ait qweqweqweqw
Güzel olurmuydu evet yaparlar mı evvet (çarpıldı)ender dragonlara binen 7 ölü kral olsun ve oyundaki 2. görevimiz end'den sonra yüzükhü netherdeki lavlarda yok etmek olsun nazgul evcilleştirilsin
mound and blade gibi krallıklarda olsun
2.0 sürümünde ise microsoft mc online yi piyasaya sürsün
ve milyonlarca oyuncu klanlarını ve krallıklarını orda kursun
rpg tarzıda eklensin
görüntü kalitesi geliştirilsin
bide ender dragonların başqanı khalesi olsun