!MOD YÜKLERKEN BU SİTELERE DİKKAT EDİN!

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
İnternette bir araştırma yaparken gördüm. Bazı siteler (içinde bir iki Türk siteside var) minecraft modlarını virüslü veya Mod yapımcısının izni olmadan paylaşıyor.

Bu sitelerde:
- 1.7 modlarını 1.8 gibi gösterme (Versiyon Kandırmacası)
- Virüsler
- Gereksiz programlar (Adwareler, Browser Hijackerleri vs.)
- Gereksiz trilyonlarca reklam
- Eski mod versiyonları (ÖRN: Bir bug bulursunuz ama aslında o bug 10 ay önce düzelmiştir)
vs. Görebilirsiniz.

Siteleri konuda tek tek yazmayacağım ama aşağıdaki GitHub linkinden bir liste görebilirsiniz.
Listede Evilness, Advertising (Kötülük, Reklam) tarzı alanlar var. O alanlarda ise sitenin puanı oluyor. (1 = iyi, 5 = kötü)
Liste:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunları kurar iseniz olacakları gösteren bir video (4:42den sonra başlıyor installerlar)

Bunlar hakkında daha fazla bilgi (İngilizce):

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten 9minecraft.com 6minecraft.com sitelerinden başkasına güvenmiyorum ben. minecraftdl vardı ama oda artık advertising olayını eklemeye başladı. Eğer mod indirecekseniz bu siteleri öneririm sadece. Daha iyi bildiğiniz varsa onu kullanabilirsiniz tabi.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Zaten 9minecraft.com 6minecraft.com sitelerinden başkasına güvenmiyorum ben. minecraftdl vardı ama oda artık advertising olayını eklemeye başladı. Eğer mod indirecekseniz bu siteleri öneririm sadece. Daha iyi bildiğiniz varsa onu kullanabilirsiniz tabi.
o iki sitede listede şu an :) ben bir tek minecraftforum.net sitesine güveniyorum (orijinal mc forumu)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
o iki sitede listede şu an :) ben bir tek minecraftforum.net sitesine güveniyorum (orijinal mc forumu)
Onlar ADFLY olayı yüzünden listedeler. Yukarıda yazıyor zaten. ADFLY kullanmak yine advertising sayılıyor diye. Sadece ben onların çalıntı olduğunu bilmiyordum. Yani çoğu indirdiğim modun yapımcısı yükleyen kişiyle aynıydı. Tamamen çalıntıymış resmen :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bu tur zimbirtilari kurarkrn next next yaparsaniz boyle olur. Ben next nextci degilim. Guzelce kurulumu okurum. Bu arada bu zimbirtilarda adwcleaner ve avastin tarayici temizleme ozelligi ise yariyor, 3 4 kere kullandim, babam ve kardesim next nextcilerden oldugu icin.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu tur zimbirtilari kurarkrn next next yaparsaniz boyle olur. Ben next nextci degilim. Guzelce kurulumu okurum. Bu arada bu zimbirtilarda adwcleaner ve avastin tarayici temizleme ozelligi ise yariyor, 3 4 kere kullandim, babam ve kardesim next nextcilerden oldugu icin.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen en çok kullanılan programlar üzerinden bile istenmeyen şeyler geliyor

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle, bende o sitelerden ve
' dan indiriyorum. Türk siteleri varsa oralardan indirmeli, yoksa da virüs taramasından geçirmeden indirmemeli.
En iyisi Skydaz.ADFLY dışında reklamları yok.E zaten o kadar da reklamları olsun yani.Para nereden kazanacaklar olmazsa ?
Hiç reklamsız site olmaz zaten.Skydaz iyidir.
Aynen dediğin gibi, para kazanmadan hiçbir site ayakta duramaz.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Aynen öyle, bende o sitelerden ve www minecraftmodlari com ' dan indiriyorum. Türk siteleri varsa oralardan indirmeli, yoksa da virüs taramasından geçirmeden indirmemeli.
minecraftmodlari sitesi de listede yanlız. Hatta Redistrubution kısmı (kesin yanlış yazdım) 5. Yani biraz uzaklaş bence :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Orayı görmedim ama Minecraft Modları bir Türk sitesi ve kesinlikle güvendiğim bir sitedir :)
Bir sürü türk istesi listede var. Tamam site güvenli olabilir ama modun sahibinin izni olmadan paylaşıyorlar sonra modu yapanlara para gitmiyor sonra adam modu yapmak istemiyor sonrada moda update gelmiyor vs. vs.

Ha birde eski sürümleri paylaşıyor olabilirler.