Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet evdesiniz ve manzara aynen şu şekil

ev cayır cayır yanıyor kaçacak bir yeriniz yok çığlıklar eşliğinde bağırıyorsunuz dışarıdaki sesleri duyuyorsunuz ama kimse size yardım edemiyor yani ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgidesiniz ve bu saatten sonra sizi kimse kurtaramaz ve biraz sonra ölüceksiniz...

peki bu durumda ne yapardınız..

*alevlerin gelmesini bekleyip büyük bir acıyla yanıp yok olmak dünyadan silinmekmi ?

*yoksa kapıdan geçip vücudunuzun her tarafı yanıp tanınmayacak bir şekle gelip bundan sonraki hayatınızı o şekilde devam ettireceğiniz bir yaşantımı

evet cevaplarınızı bekliyorum şahsen büyük konuşmak istemem ama ikiside güzel seçenek değil eğer silah olsaydı kafama sıkar öyle ölmeyi tercih ederdim o yüzden yinede 1.seçenek daha cazip geliyor

Edit:Arkadaşlar konu minecraft forumu olduğu için direk minecraft resminden bir alıntı olarak (temsili) olarak açtım ras gele bir evin üstüne lav döktüm ve evi yanıyor havası verdim ve daha sonra forma geldim eviniz yanıyor olsa ve bu durumda olsa ne yapardınız dedim 2 senek sundum fakat +10 yaşındaki arkadaşlarımız

law ne arar istanbulda law ne arar apartmanda law 1500 derece gibi saçma sapan cevaplar verip konunun içerğini okumadan mesaj yazmış konuyu ciddiye almış konu sadece temsili bir konuydu ama hala ısrarla law ne arar law ne arar demeleri acınacak bir durumda olduklarını gösteriyordu ve daha fazla bukadar kaldıramazdım neyse diceklerim bukadar...modlar konuyu kitlesin iş çığrından çıktı zaten :)

En önemli edit:
BrolyTheLSSJ dedi:
tam pişiremez. lavda uzun süre kalırsan kanın içindeki su buharlaşır ve patlayarak ölürsün. pişmezsin.

:( :( :( :( :(

Bu mesajı gördükten sonra iç dünyam karardı sevgili BrolyTheLSSJ dostum law okadar sıcak birşeydir ki içine girer girmez yok olursun silinirsin dünyadan zaten ne patlaması ne ısınması :( OFF OFF

Son düzenleme:

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Altımı kazar sonrada ileri kazıp dışarı çıkardım

-GG
altını neyle kazıyon yaw çıkın şu oyun dünyasından ben gerçek hayatı lanse ederek atmıştım fotoğrafı yani fotoğraf bir temsili fotoğraf sen elinle kazmaylamı dolaşıyorsun gerçek hayatta

hadi diyelim gerçek hayatta sürekli kazma taşıyan birisin

kazmayı buldunda o panikle kazıp yerinin altını diğer taraftan çıkman kaldı

bu forumun yaş ortalaması kaç :( ?

edit:sadece iki seçenek var diye damga damga göstermişim hala arka taraf hala balta çekiç diyip diğer seçenekleri sunanlar var :(

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
altını neyle kazıyon yaw çıkın şu oyun dünyasından ben gerçek hayatı lanse ederek atmıştım fotoğrafı yani fotoğraf bir temsili fotoğraf sen elinle kazmaylamı dolaşıyorsun gerçek hayatta

10-25 kadar heralde
ben 13 ama mc fotosu atınca troll geleceğini bilmen lazım gerçek hayatta bizim eve nasıl lav akçak açıkla çsss

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0

edit:sadece iki seçenek var diye damga damga göstermişim hala arka taraf hala balta çekiç diyip diğer seçenekleri sunanlar var :(
Yaşım senden büyük o konuda eminim.Ayrıca gerçek hayat ile kıyaslarsan böyle bir olay olmasıda imkansız.O yüzden gerçek hayatı kıyaslaman ilginç

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşım senden büyük o konuda eminim.Ayrıca gerçek hayat ile kıyaslarsan böyle bir olay olmasıda imkansız.O yüzden gerçek hayatı kıyaslaman ilginç
gerçek hayatta hiç yanarak ölenler olmuyormu ? gerçekten tebrik ediyorum yüz yılın cahili ilan edildin ama hala konuşuyorsun[DOUBLEPOST=1424807442,1424807381][/DOUBLEPOST]
''Laooo İstanbulda lav ne arar'' Derdim.

istanbulda değil hemen hemen her yerde lav kolay bulunmaz burasası minecraft formu olduğu için attığım resim bir temsili resimndi....

ayrıca minecraft oyununda normal ateş varsa söyle bizde bilgilenelim :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
tam pişiremez. lavda uzun süre kalırsan kanın içindeki su buharlaşır ve patlayarak ölürsün. pişmezsin.
Lavda uzun sure kalmak ? Lava 10m yakin olmak bile asiri sicaktan fenalasmana neden olur. Vucudunun lava bakan kisimlarini geri donusu olmayacak sekilde kizartir. Daha 100 derece soba sicaginda fenalasanlar var binlerce dereceden bahsediyoruz...

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lavda uzun sure kalmak ? Lava 10m yakin olmak bile asiri sicaktan fenalasmana neden olur. Vucudunun lava bakan kisimlarini geri donusu olmayacak sekilde kizartir. Daha 100 derece soba sicaginda fenalasanlar var binlerce dereceden bahsediyoruz...

kızartmaz, patlatır işte. aradaki farkı bilmiyor musunuz? direk vücudun bir bomba gibi patlar kızarma vs. ye gerek kalmaz. kısa sürede kızartır, uzun sürede BUM.