Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
gerçek hayatta hiç yanarak ölenler olmuyormu ? gerçekten tebrik ediyorum yüz yılın cahili ilan edildin ama hala konuşuyorsun[DOUBLEPOST=1424807442,1424807381][/DOUBLEPOST]

istanbulda değil hemen hemen her yerde lav kolay bulunmaz burasası minecraft formu olduğu için attığım resim bir temsili resimndi....

ayrıca minecraft oyununda normal ateş varsa söyle bizde bilgilenelim :)
Cahillik sende.Hiç evini lav basan bir zihniyet gördün mü?Görmedin -_-

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kızartmaz, patlatır işte. aradaki farkı bilmiyor musunuz? direk vücudun bir bomba gibi patlar kızarma vs. ye gerek kalmaz. kısa sürede kızartır, uzun sürede BUM.
Eğer gerçek hayat olsaydı zaten o lavlar bize dokunmadan önce kesinlikle ölürdük.
Cahillik sende.Hiç evini lav basan bir zihniyet gördün mü?Görmedin -_-

ciddi diyorum cahillikde master yapmış nirvanasını okumuş yüksek lisansınıda doktora olarak yapmışsınız.. tebrik ederim :)

yani bukadar cahili olunmaz

resim temsili diyorum minecraf formu olduğu için minecraft resmi koydum diyorum hala eve lav basmaz apartmana lav basmaz hiç evi lav basan bir zihniyet gördünmü felan demişsiniz

resim temsili!!! diyorum hala bunları diyorsunuz ya helal olsun

minecraft oyununda varsa normal ateş söyleyin birdahaki resmi öyle çekip koyayım lav olmadan sonuçta lav ne arar istanbulda ve evde değilmi :)

yrıca Brolythelssj arkadaşım lavın sıcaklığı vücudu patlatmaya bile gerek kalmadan direk yok eder siler :)

hadi şimdi sütünüzü için ve iyi uykular

yaşlar max10 değise dahada hiçbir şey bilmiyorum

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
kızartmaz, patlatır işte. aradaki farkı bilmiyor musunuz? direk vücudun bir bomba gibi patlar kızarma vs. ye gerek kalmaz. kısa sürede kızartır, uzun sürede BUM.
İnsan dogal etkenler ile patlatilamaz. Once vucudunda sisler olur ve bu sisler kizarmaya baslar. Bir sure sonra bu kizariklar kalici hale gelir, ardindan erimeye baslar. Muhtemelen patlayan tek sey kemikler olur ki o da patlama degil catlama olur. Sonra onlar da erir :(
İnsani patlatmak istiyorsan midesine civi ile deeteklenmis bomba koy bak nasil patliyor :(

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
ciddi diyorum cahillikde master yapmış nirvanasını okumuş yüksek lisansınıda doktora olarak yapmışsınız.. tebrik ederim :)

resim temsili diyorum minecraf formu olduğu için minecraft resmi koydum diyorum hala eve lav basmaz apartmana lav basmaz hiç evi lav basan bir zihniyet gördünmü felan demişsiniz

minecraft oyununda varsa normal ateş söyleyin birdahaki resmi öyle çekip koyayım lav olmadan sonuçta lav ne arar istanbulda ve evde değilmi :)

yrıca Brolythelssj arkadaşım lavın sıcaklığı vücudu patlatmaya bile gerek kalmadan direk yok eder siler :)

Cahil sensin minecraftta tabikide normal ateş var

Cahil diyene bakın . . .

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sakin ol atarlı genç. Burda Abin-Ablan yaşında kişiler var saygılı ol.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

No comment.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir bakmışım evim lav içerisinde cayır cayır yanıyor...

Şöyle bir şey, gerçek hayatta bu durum olursa, yaşaman imkansız. Lav sana değse de değmese de yaşaman imkansız. Herhangi bir kaçış yolu yok. Fakat, acılar içinde yanarak yavaşça ölmektense (tabi çok kısa bir süre içinde ölürsün), çok büyük bir kuvvetle kafamı duvara vurarak kendimi ******* ederim. Hadi ölmedim, bayılırım. Bayıldığımda da zaten ölmüşümdür.