Cahillik sende.Hiç evini lav basan bir zihniyet gördün mü?Görmedingerçek hayatta hiç yanarak ölenler olmuyormu ? gerçekten tebrik ediyorum yüz yılın cahili ilan edildin ama hala konuşuyorsun[DOUBLEPOST=1424807442,1424807381][/DOUBLEPOST]
istanbulda değil hemen hemen her yerde lav kolay bulunmaz burasası minecraft formu olduğu için attığım resim bir temsili resimndi....
ayrıca minecraft oyununda normal ateş varsa söyle bizde bilgilenelim![]()
kızartmaz, patlatır işte. aradaki farkı bilmiyor musunuz? direk vücudun bir bomba gibi patlar kızarma vs. ye gerek kalmaz. kısa sürede kızartır, uzun sürede BUM.
Eğer gerçek hayat olsaydı zaten o lavlar bize dokunmadan önce kesinlikle ölürdük.
Cahillik sende.Hiç evini lav basan bir zihniyet gördün mü?Görmedin![]()
İnsan dogal etkenler ile patlatilamaz. Once vucudunda sisler olur ve bu sisler kizarmaya baslar. Bir sure sonra bu kizariklar kalici hale gelir, ardindan erimeye baslar. Muhtemelen patlayan tek sey kemikler olur ki o da patlama degil catlama olur. Sonra onlar da erirkızartmaz, patlatır işte. aradaki farkı bilmiyor musunuz? direk vücudun bir bomba gibi patlar kızarma vs. ye gerek kalmaz. kısa sürede kızartır, uzun sürede BUM.
Cahil sensin minecraftta tabikide normal ateş varciddi diyorum cahillikde master yapmış nirvanasını okumuş yüksek lisansınıda doktora olarak yapmışsınız.. tebrik ederim
yani bukadar cahili olunmaz
resim temsili diyorum minecraf formu olduğu için minecraft resmi koydum diyorum hala eve lav basmaz apartmana lav basmaz hiç evi lav basan bir zihniyet gördünmü felan demişsiniz
resim temsili!!! diyorum hala bunları diyorsunuz ya helal olsun
minecraft oyununda varsa normal ateş söyleyin birdahaki resmi öyle çekip koyayım lav olmadan sonuçta lav ne arar istanbulda ve evde değilmi
yrıca Brolythelssj arkadaşım lavın sıcaklığı vücudu patlatmaya bile gerek kalmadan direk yok eder siler
hadi şimdi sütünüzü için ve iyi uykular
yaşlar max10 değise dahada hiçbir şey bilmiyorum
varsa söyleyin dedim işteCahil sensin minecraftta tabikide normal ateş var
Cahil diyene bakın . . .
Sakin ol atarlı genç. Burda Abin-Ablan yaşında kişiler var saygılı ol.ciddi diyorum cahillikde master yapmış nirvanasını okumuş yüksek lisansınıda doktora olarak yapmışsınız.. tebrik ederim
resim temsili diyorum minecraf formu olduğu için minecraft resmi koydum diyorum hala eve lav basmaz apartmana lav basmaz hiç evi lav basan bir zihniyet gördünmü felan demişsiniz
minecraft oyununda varsa normal ateş söyleyin birdahaki resmi öyle çekip koyayım lav olmadan sonuçta lav ne arar istanbulda ve evde değilmi
yrıca Brolythelssj arkadaşım lavın sıcaklığı vücudu patlatmaya bile gerek kalmadan direk yok eder siler
ciddi diyorum cahillikde master yapmış nirvanasını okumuş yüksek lisansınıda doktora olarak yapmışsınız.. tebrik ederim
Abin yaşında adamım.Eğer minecraft'ta normal ateşin olmadığını bilipde minecraft forumlarına kayıt olmak çok başka bir zihniyetvarsa söyleyin dedim iştehala cahilsin yazık...
Sakin ol atarlı genç. Burda Abin-Ablan yaşında kişiler var saygılı ol.
Senin gibi bir cahil çocukla laf dalaşına girmek istemiyorum. Şimdi takıldığın ve-let forumlarına gidip egonu tatmin etmeye devam edebilirsin.tabi baktın cevap veremiyorsun hemen geri vites abin ablam dediğin kişiler sanırım 10-13 yaşındaki kişiler
bu resmi atar ve giderim
![]()
Zaa cahil minecraftta ateş olduğunu bilmiyo xd cahilsin cahilsin cahilsin.Cahil geldin cahil gidiyorsun.tabi baktın cevap veremiyorsun hemen geri vites abin ablam dediğin kişiler sanırım 10-13 yaşındaki kişiler
bu resmi atar ve giderim
![]()