Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben minecraftı fazla bilmem zaten eğer ateşi bilseydim ateşle yapardım ve varsa gösterin dedim açık acık :) yani kendi kendine havalara girmene gerek yok ilk önce yazımı oku
Abin yaşında adamım.Eğer minecraft'ta normal ateşin olmadığını bilipde minecraft forumlarına kayıt olmak çok başka bir zihniyet

yukarıdaki mesaja cevabımın aynısı sanada geçerli kendimi yormucam ayrıca yaşın sanırım 13 gerçekten çok büyüksün :)
*yoksa kapıdan geçip vücudunuzun her tarafı yanıp tanınmayacak bir şekle gelip bundan sonraki hayatınızı o şekilde devam ettireceğiniz bir yaşantımı

böyle bir şık koyuyuorsun buna inaniyorsun benim dedigim şey sana cocukca geliyor

Lav,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
patlaması sırasında dışarı çıkan erimiş kayalardır. Yanardağ ağzından ilk çıktığında sıvı haldedir ve sıcaklığı 700 °C ve 1,200 °C (1,300 °F ve 2,200 °F) arasındadır.

Hava En fazla 40 derecede millet nerdeyse dışarda bayılıyor sen kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et dostum

dostum bak law bir temsili resim diyorum hala law diyorsun ban sana cevap verme zahmetine bile girmem :) ayrıca hayal dünyamda mutluyum zaten sağol ama senin bir hayal dünyan bile yok yazık

AleaseÇilek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şahadet getiririm, bildiğim tüm duaları okurum... Ha lav ha ateş ikisinde de öleceksin niye bu kadar saçma tartışmalara giriyorsunuz?

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir bakmışım evim lav içerisinde cayır cayır yanıyor...

Şöyle bir şey, gerçek hayatta bu durum olursa, yaşaman imkansız. Lav sana değse de değmese de yaşaman imkansız. Herhangi bir kaçış yolu yok. Fakat, acılar içinde yanarak yavaşça ölmektense (tabi çok kısa bir süre içinde ölürsün), çok büyük bir kuvvetle kafamı duvara vurarak kendimi ******* ederim. Hadi ölmedim, bayılırım. Bayıldığımda da zaten ölmüşümdür.

sonunda bir mantıklı cevap :)

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
*yoksa kapıdan geçip vücudunuzun her tarafı yanıp tanınmayacak bir şekle gelip bundan sonraki hayatınızı o şekilde devam ettireceğiniz bir yaşantımı

böyle bir şık koyuyuorsun buna inaniyorsun benim dedigim şey sana cocukca geliyor

Lav,
patlaması sırasında dışarı çıkan erimiş kayalardır. Yanardağ ağzından ilk çıktığında sıvı haldedir ve sıcaklığı 700 °C ve 1,200 °C (1,300 °F ve 2,200 °F) arasındadır.

Hava En fazla 40 derecede millet nerdeyse dışarda bayılıyor sen kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et dostum
Yanlış, lav plazma haldedir. Maddenin 4. hali araştır.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
ben minecraftı fazla bilmem zaten eğer ateşi bilseydim ateşle yapardım ve varsa gösterin dedim açık acık :) yani kendi kendine havalara girmene gerek yok ilk önce yazımı oku

yukarıdaki mesaja cevabımın aynısı sanada geçerli kendimi yormucam ayrıca yaşın sanırım 13 gerçekten çok büyüksün :)

dostum bak law bir temsili resim diyorum hala law diyorsun ban sana cevap verme zahmetine bile girmem :) ayrıca hayal dünyamda mutluyum zaten sağol ama senin bir hayal dünyan bile yok yazık
13 dediğine göre yaşın 14 bu sayede beni küçük görmeye çalılıyorsun ama Yaşımı bulabilmek için 13'e 3 eklemen gerekiyor.

-Zaa dediğim için kusura bakmayın.Bu zihniyetsizin seviyesine düşüp anlayacağı bir dilden konuşmak istedim.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
13 dediğine göre yaşın 14 bu sayede beni küçük görmeye çalılıyorsun ama Yaşımı bulabilmek için 13'e 3 eklemen gerekiyor.

-Zaa dediğim için kusura bakmayın.Bu zihniyetsizin seviyesine düşüp anlayacağı bir dilden konuşmak istedim.

evet yaşına 3 ekleyip yaşının 16 olduğunu buldum sende benim yaşımı kendi yaşına 3 ekleyerek bul bakalım :)
zaaaaaaaxd

kusura bakmayın bu ergen zihniyetsiz arkadaşımın anladığı dilden konuşmak istedim

hayallerle yaşamayi sevmem yoksa gercekler acı verir.[DOUBLEPOST=1424808530,1424808476][/DOUBLEPOST]

ben wikinin yalancısıyım :p

herkes hayal kurar önemli olan gerçek olması :)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mentalist misin gardas

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Psi-ball yapıp kendine manyetik bir koruma alanı yapabilirsin saçma değil yani *-*
Tabi mantıklı bir şey de o psi-ball lava dayanabilecek mi hele sen o kadar endişe içindeyken?
Eminim ki hayır beynin ölümden başka bir şeyi düşünmeyecek orada psi-ball yapman imkansız.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
evet yaşına 3 ekleyip yaşının 16 olduğunu buldum sende benim yaşımı kendi yaşına 3 ekleyerek bul bakalım :)
zaaaaaaaxd

kusura bakmayın bu ergen zihniyetsiz arkadaşımın anladığı dilden konuşmak istedim

herkes hayal kurar önemli olan gerçek olması :)
Bu 19 ise benim şuracıkda can çekişmem lağzım.Şu cahilaze arkadaşın söylediğine inanan var mı :D

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
en az 3 adım atardım sonra kelimeyi şehadet getirir bildiğim duaları okur ALLAH a sığınırdım :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ciddi diyorum cahillikde master yapmış nirvanasını okumuş yüksek lisansınıda doktora olarak yapmışsınız.. tebrik ederim :)

yani bukadar cahili olunmaz

resim temsili diyorum minecraf formu olduğu için minecraft resmi koydum diyorum hala eve lav basmaz apartmana lav basmaz hiç evi lav basan bir zihniyet gördünmü felan demişsiniz

resim temsili!!! diyorum hala bunları diyorsunuz ya helal olsun

minecraft oyununda varsa normal ateş söyleyin birdahaki resmi öyle çekip koyayım lav olmadan sonuçta lav ne arar istanbulda ve evde değilmi :)

yrıca Brolythelssj arkadaşım lavın sıcaklığı vücudu patlatmaya bile gerek kalmadan direk yok eder siler :)

hadi şimdi sütünüzü için ve iyi uykular

yaşlar max10 değise dahada hiçbir şey bilmiyorum

kafadan sakatsın galiba. herkese cahilsin diyorsun ama cahiller kralı sensin!!!!!!

bu yazıda (linkte) patlattığı yazılıyor. videoyu bir seyret. ben ne diyorsam o oluyormuş görüldüğü gibi. insan vücudunun lav içine girince patladığı yazıyor. direk silmiyor, biraz patlıyor sonra insan ölüyor. yazıyı oku biraz yazıyı!!! şimdi otur, sus ve anneciğinin kucağına dön. sen de öyle diyorsun ama sen kimseye bilip bilmeden cahil diyemezsin, cahiller kralısın sen zaten! %100 bilmiyorsan su-sa-cak-sın!!!