ben minecraftı fazla bilmem zaten eğer ateşi bilseydim ateşle yapardım ve varsa gösterin dedim açık acık![]()
No comment.
Abin yaşında adamım.Eğer minecraft'ta normal ateşin olmadığını bilipde minecraft forumlarına kayıt olmak çok başka bir zihniyet
yukarıdaki mesaja cevabımın aynısı sanada geçerli kendimi yormucam ayrıca yaşın sanırım 13 gerçekten çok büyüksün
*yoksa kapıdan geçip vücudunuzun her tarafı yanıp tanınmayacak bir şekle gelip bundan sonraki hayatınızı o şekilde devam ettireceğiniz bir yaşantımı
böyle bir şık koyuyuorsun buna inaniyorsun benim dedigim şey sana cocukca geliyor
Lav,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.patlaması sırasında dışarı çıkan erimiş kayalardır. Yanardağ ağzından ilk çıktığında sıvı haldedir ve sıcaklığı 700 °C ve 1,200 °C (1,300 °F ve 2,200 °F) arasındadır.
Hava En fazla 40 derecede millet nerdeyse dışarda bayılıyor sen kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et dostum
dostum bak law bir temsili resim diyorum hala law diyorsun ban sana cevap verme zahmetine bile girmem