Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet yaşına 3 ekleyip yaşının 16 olduğunu buldum sende benim yaşımı kendi yaşına 3 ekleyerek bul bakalım :)
zaaaaaaaxd

kusura bakmayın bu ergen zihniyetsiz arkadaşımın anladığı dilden konuşmak istedim

herkes hayal kurar önemli olan gerçek olması :)

saçma sapan konuşuyorsun başka hiçbir şey değil. bebek gibi konuşuyorsun. zırlayan bir bebekten farkın yok. ben 18 yaşındayım. ayrıca sen 12 yaşındasınız diyorsun da sen kaç yaşındasın? 3 aylık? 6 aylık? 5 yaş? 6 yaş? 7 yaş? maksimum 7 yaşındasındır. en azından kafa yaşın yeni doğmuş bir bebek kadar düşük kısaca. bunu dışarıdan bakan herkes görür.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kafadan sakatsın galiba. herkese cahilsin diyorsun ama cahiller kralı sensin!!!!!!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu yazıda (linkte) patlattığı yazılıyor. videoyu bir seyret. ben ne diyorsam o oluyormuş görüldüğü gibi. insan vücudunun lav içine girince patladığı yazıyor. direk silmiyor, biraz patlıyor sonra insan ölüyor. yazıyı oku biraz yazıyı!!! şimdi otur, sus ve anneciğinin kucağına dön. sen de öyle diyorsun ama sen kimseye bilip bilmeden cahil diyemezsin, cahiller kralısın sen zaten! %100 bilmiyorsan su-sa-cak-sın!!!

dostum sana yaşına aldırış etmeden bir soru sorucam adamca peki o lava atlayan kim insanmı ? ikincisi yaşıyormu ? 3 cüsü sırf bunu göstermek için adam kendini lava atıp *******mı etmiş ?

Telekinezi'de elementleri de yönetebiliyorsun belki ateşi biraz oynatabilirsin.

ama bu derecede büyük bir ateş bilmiyorum araştırmak lazım bu kişiler ayrıca daha dayanıklı oluyor belkide ufak sıyrıklarla kurturabilir araştırıcam :)

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dostum sana yaşına aldırış etmeden bir soru sorucam adamca peki o lava atlayan kim insanmı ? ikincisi yaşıyormu ? 3 cüsü sırf bunu göstermek için adam kendini lava atıp *******mı etmiş ?

ama bu derecede büyük bir ateş bilmiyorum araştırmak lazım bu kişiler ayrıca daha dayanıklı oluyor belkide ufak sıyrıklarla kurturabilir araştırıcam :)
taş la o taş adam kaya fırlatıyor

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yalnız arkadaş burada hayal gücünü kullanarak "şöyle bir olay" olsa ne yapardınız demiş. Bunu ben yıllardır başka insanlara söylüyorum. Hiç de ters bir yanıt almadım. Burada hakaret gereksiz. Tabi konu açan arkadaşta da hata var.

Eğer konuyu açan arkadaş konuya Minecraft'tan alınmış ekran görüntüsünü koymasaydı böyle tepkiler almayacaktı.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyle iyi zartladinki senden egitimini alacam sanki surekli yaptigin bisey telekinezi midir nedir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AleaseÇilek

Marangoz
En iyi cevaplar
0

kada

Böyle büyük bir ateşi yönetilemez ama basit telkinler bile sadece bir kaç yanık ile kurtulmayı sağlayabilir ama o anda dikkatini toplamam çok zor.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

1- insan değil, insan özelliğine sahip temsili bir şey. sonuca bak sen; millet araştırma yapıyor, senin gibi kafadan sıkma bilgilerle herkese vaaz vermiyor. araştırmaya meydan okuyacak kadar kafasız değilsindir herhalde?

taş la o taş adam kaya fırlatıyor

sonuçta deneme yapılmış, bir araştırma var. bu bebeninkisi gibi kafadan sıkma değil.

@minefield sana çok yüz verdim, doksan altısını geri alıyorum, şimdi etrafında dört dön, her dönüşün için kafanı 100 kere vur, beyaz ışığı görürsen ******* et, en azından senin gibi bir oksijen israfından kurtulmuş oluruz.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1- insan değil, insan özelliğine sahip temsili bir şey. sonuca bak sen; millet araştırma yapıyor, senin gibi kafadan sıkma bilgilerle herkese vaaz vermiyor. araştırmaya meydan okuyacak kadar kafasız değilsindir herhalde?

sonuçta deneme yapılmış, bir araştırma var. bu bebeninkisi gibi kafadan sıkma değil.

@minefield sana çok yüz verdim, doksan altısını geri alıyorum, şimdi etrafında dört dön, her dönüşün için kafanı 100 kere vur, beyaz ışığı görürsen ******* et, en azından senin gibi bir oksijen israfından kurtulmuş oluruz.
who ?

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız arkadaş burada hayal gücünü kullanarak "şöyle bir olay" olsa ne yapardınız demiş. Bunu ben yıllardır başka insanlara söylüyorum. Hiç de ters bir yanıt almadım. Burada hakaret gereksiz. Tabi konu açan arkadaşta da hata var.

Eğer konuyu açan arkadaş konuya Minecraft'tan alınmış ekran görüntüsünü koymasaydı böyle tepkiler almayacaktı.

sağol arkadaşım desteğin için gelde anlat bu çoluk çocuğa :)
kada

Böyle büyük bir ateşi yönetilemez ama basit telkinler bile sadece bir kaç yanık ile kurtulmayı sağlayabilir ama o anda dikkatini toplamam çok zor.

yada belkide ateş sana ulaşana kadar nefesini tutar bayılırsın o sıradada zaten ölmüş olursun ve acı hissetmessin nasıl fikir ?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yönetmek derken, avatar gibi demiyorum, ateşi yükseltme söndürme vs. Eylemler yapılabiliyor,
Evet ateş daha da kızgınlaştırılabilir ya da sakinleştirilebilir. (ateşi daha da yakmak ve söndürmek yani benzetme yaptım)
Fakat bu LAV. Lav ateşten farklı bir şey. Onu kontrol etmek istiyorsan ateşi kontrol etme tekniklerini uygulamamalısın. Lav akışkan bir şey olduğu için Hydrokinesis (suyu yönetme) önerebilirim. Tabi su olmadığı için ve sudan daha yoğun bi' madde olduğu için bu kinesisi geliştirerek lavı az çok kontrol edebilirsin.

Su olmayan bi' maddeyi su gibi göstererek kontrol etme misali yani.

Tıpkı kanı bükme gibi.
Açıklama yapıldı üstteki alıntıda.

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

al bak adam araştırma yapmış diyip kaya atıyor deyip daha sonradan patlıyor diyorsun

e be cahil arkadaşım sabahtan beri

bir canlı lawa atlasana kanı buharlaşıp patlar diyen daha sonrada tespitine karşı çıkıp video atıp daha sonrada taş o taş diyecek kadar yüzsüz olmak nasıl bir duygu söyle nasıl bir duygu !!

yüzssüz cahil ve daha 10 yaşındaki sütünü içen bir ergensin hadi git şimdi kafanı duvara vurarak kendini öldür fail üstüne fail yapmışsın bu mesajımın üstünede daha mesaj atarsan ağır travmatik vakasın.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yada kendini titanyum bir zirh yapar ve icinden gecersin nasi fikir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi