Sonra silmek için gerekli komutu bulamazdı ve silemezdi ._________.System 32 silerdim.
evet yaşına 3 ekleyip yaşının 16 olduğunu buldum sende benim yaşımı kendi yaşına 3 ekleyerek bul bakalım
zaaaaaaaxd
kusura bakmayın bu ergen zihniyetsiz arkadaşımın anladığı dilden konuşmak istedim
herkes hayal kurar önemli olan gerçek olması![]()
Telekinezide elementler kontrol edilmiyor maddeler kontrol ediliyor. Lav sudan daha yoğun ve akması zor bi' madde olduğu için onu hareket ettirmek normalden daha zor.
kafadan sakatsın galiba. herkese cahilsin diyorsun ama cahiller kralı sensin!!!!!!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu yazıda (linkte) patlattığı yazılıyor. videoyu bir seyret. ben ne diyorsam o oluyormuş görüldüğü gibi. insan vücudunun lav içine girince patladığı yazıyor. direk silmiyor, biraz patlıyor sonra insan ölüyor. yazıyı oku biraz yazıyı!!! şimdi otur, sus ve anneciğinin kucağına dön. sen de öyle diyorsun ama sen kimseye bilip bilmeden cahil diyemezsin, cahiller kralısın sen zaten! %100 bilmiyorsan su-sa-cak-sın!!!
Telekinezi'de elementleri de yönetebiliyorsun belki ateşi biraz oynatabilirsin.
taş la o taş adam kaya fırlatıyordostum sana yaşına aldırış etmeden bir soru sorucam adamca peki o lava atlayan kim insanmı ? ikincisi yaşıyormu ? 3 cüsü sırf bunu göstermek için adam kendini lava atıp *******mı etmiş ?
ama bu derecede büyük bir ateş bilmiyorum araştırmak lazım bu kişiler ayrıca daha dayanıklı oluyor belkide ufak sıyrıklarla kurturabilir araştırıcam![]()
kadadostum sana yaşına aldırış etmeden bir soru sorucam adamca peki o lava atlayan kim insanmı ? ikincisi yaşıyormu ? 3 cüsü sırf bunu göstermek için adam kendini lava atıp *******mı etmiş ?
ama bu derecede büyük bir ateş bilmiyorum araştırmak lazım bu kişiler ayrıca daha dayanıklı oluyor belkide ufak sıyrıklarla kurturabilir araştırıcam![]()
dostum sana yaşına aldırış etmeden bir soru sorucam adamca peki o lava atlayan kim insanmı ? ikincisi yaşıyormu ? 3 cüsü sırf bunu göstermek için adam kendini lava atıp *******mı etmiş ?
taş la o taş adam kaya fırlatıyor
who ?1- insan değil, insan özelliğine sahip temsili bir şey. sonuca bak sen; millet araştırma yapıyor, senin gibi kafadan sıkma bilgilerle herkese vaaz vermiyor. araştırmaya meydan okuyacak kadar kafasız değilsindir herhalde?
sonuçta deneme yapılmış, bir araştırma var. bu bebeninkisi gibi kafadan sıkma değil.
@minefield sana çok yüz verdim, doksan altısını geri alıyorum, şimdi etrafında dört dön, her dönüşün için kafanı 100 kere vur, beyaz ışığı görürsen ******* et, en azından senin gibi bir oksijen israfından kurtulmuş oluruz.
Yalnız arkadaş burada hayal gücünü kullanarak "şöyle bir olay" olsa ne yapardınız demiş. Bunu ben yıllardır başka insanlara söylüyorum. Hiç de ters bir yanıt almadım. Burada hakaret gereksiz. Tabi konu açan arkadaşta da hata var.
Eğer konuyu açan arkadaş konuya Minecraft'tan alınmış ekran görüntüsünü koymasaydı böyle tepkiler almayacaktı.
kada
Böyle büyük bir ateşi yönetilemez ama basit telkinler bile sadece bir kaç yanık ile kurtulmayı sağlayabilir ama o anda dikkatini toplamam çok zor.
Evet ateş daha da kızgınlaştırılabilir ya da sakinleştirilebilir. (ateşi daha da yakmak ve söndürmek yani benzetme yaptım)Yönetmek derken, avatar gibi demiyorum, ateşi yükseltme söndürme vs. Eylemler yapılabiliyor,
Açıklama yapıldı üstteki alıntıda.ama bu derecede büyük bir ateş bilmiyorum araştırmak lazım bu kişiler ayrıca daha dayanıklı oluyor belkide ufak sıyrıklarla kurturabilir araştırıcam![]()
1- insan değil, insan özelliğine sahip temsili bir şey. sonuca bak sen; millet araştırma yapıyor, senin gibi kafadan sıkma bilgilerle herkese vaaz vermiyor. araştırmaya meydan okuyacak kadar kafasız değilsindir herhalde?
sonuçta deneme yapılmış, bir araştırma var. bu bebeninkisi gibi kafadan sıkma değil.
@minefield sana çok yüz verdim, doksan altısını geri alıyorum, şimdi etrafında dört dön, her dönüşün için kafanı 100 kere vur, beyaz ışığı görürsen ******* et, en azından senin gibi bir oksijen israfından kurtulmuş oluruz.