Başınıza şöyle bir durum gelseydi ne yapardınız ?

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- insan değil, insan özelliğine sahip temsili bir şey. sonuca bak sen; millet araştırma yapıyor, senin gibi kafadan sıkma bilgilerle herkese vaaz vermiyor. araştırmaya meydan okuyacak kadar kafasız değilsindir herhalde?

sonuçta deneme yapılmış, bir araştırma var. bu bebeninkisi gibi kafadan sıkma değil.

@minefield sana çok yüz verdim, doksan altısını geri alıyorum, şimdi etrafında dört dön, her dönüşün için kafanı 100 kere vur, beyaz ışığı görürsen ******* et, en azından senin gibi bir oksijen israfından kurtulmuş oluruz.

seni ben bulup bu mesajlarını tek tek ödetmessem ne olim bekle sen :) egon tavan yapmış ama indirmesini bilirim

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

ben seni bulup tek tek bu ego patlaması yaşadığın mesajları yanında okuyup milelte ahkam kesmek nedemekmiş göstericem bekle sen :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
seni ben bulup bu mesajlarını tek tek ödetmessem ne olim bekle sen :) egon tavan yapmış ama indirmesini bilirim

ego değil, araştırma. kafadan sıkıp sıkıp millete cahil demeyeceksin o halde!!! bunları yapmasan ben dellenmezdim zaten. şu anda burada benim haklı olduğumu sen ve seni savunan o genç dışındaki herkes biliyor zaten. araştırmayı koydum önüne nasıl da kıvırıyorsun konuyu. mesela ben birisinin görüşüne karşı görüş çıkarınca "sen bebesin sen cahilsin" naraları atmıyorum.

Yada kendini titanyum bir zirh yapar ve icinden gecersin nasi fikir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 saniyede titanyum bulmak?

ben seni bulup tek tek bu ego patlaması yaşadığın mesajları yanında okuyup milelte ahkam kesmek nedemekmiş göstericem bekle sen :)

araştırmaya dayanarak yapıyorum, ispatlara dayanıyorum. yani beni bu konuda haksız duruma düşüremezsin, boşuna uğraşma. her yerde bu dediğim çıkacaktır. çünkü doğru bilgi bu.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
modlardan ricam şu
BrolyTheLSSJ isimli şahısın ıp adresini bana atsın.

ben gerçeği söylemekten başka ne yaptım? hiçbir şey. sen ne yaptın? herkese cahil dedin. empati kurma yeteneğin yoksa bundan sonra hiç konuşma derim. ben banlanırım ama sen rezil olmuş bir şekilde dolanırsın. doğru bilgi paylaşınca suçlu oluyoruz. sonra türkiye neden gelişmiyor.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence evi anında ates bastigina gore titanyum 2saniyede bulmak zor olmasa gerek

minefield

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ego değil, araştırma. kafadan sıkıp sıkıp millete cahil demeyeceksin o halde!!! bunları yapmasan ben dellenmezdim zaten. şu anda burada benim haklı olduğumu sen ve seni savunan o genç dışındaki herkes biliyor zaten. araştırmayı koydum önüne nasıl da kıvırıyorsun konuyu. mesela ben birisinin görüşüne karşı görüş çıkarınca "sen bebesin sen cahilsin" naraları atmıyorum.

2 saniyede titanyum bulmak?

araştırmaya dayanarak yapıyorum, ispatlara dayanıyorum. yani beni bu konuda haksız duruma düşüremezsin, boşuna uğraşma. her yerde bu dediğim çıkacaktır. çünkü doğru bilgi bu.

canlı varklıklar lavın altında buharlaşıp diyip ilk önce patlar diye mesaj atmıssın

bende üstüne (ben ve bir kaç kişi) law okadar sıcaktır ki içine girer girmez yok olursun silinirsin dünyadan demişiz daha sonrada (susup cevap vermemen yerine)

iyice sinirlenip o ergenliğin verdii gazla gidip youtubeden ne üdüğü belirsiz bir fotoğraf atmışssın

daha sonrada utanmadan bir insan değil o bir taş diyip mesaj atmışssın!!!!!

daha sonrada hala konuşma cürretinde bulunmuşssun

ve kendi kendini fail etmişssin ama hala konuşuyorsun hala cahillik taslıyorsun

ama ben seni bulucam merak etme modlardan ıpnı elbel alırım ben :)

ozaman sana çocuğu göstericem ben

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence evi anında ates bastigina gore titanyum 2saniyede bulmak zor olmasa gerek

valla onu konuyu açana sor. ona göre ölmekten başka çaremiz yokmuş. ben şekilsiz yaşayacam dedim, olana bak. haksız olduğu halde atar yapıyor utanıp sıkılmadan.