[Yardim]Class Dosyasi Duzenlemek

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Class Dosyasini Editlemek Icin Program Lazim.. Eclipse Olmaz Cunki Ondan Edit Yaptigim Zaman Jd guide 46 Satir Gosterirken Eclipseye Yapistirinca 55-60 a Cikiyot Ve Bir Suru Hata Veriyor... Yani Satirlarin Cogunda Hata Cikiyo... Mesela Class Dosyasini Masa Ustune Atiyim Programdan Seciyim Acsin Editlicem Yerleri Duzenleyim Kaydediyim Not Defteri Gibi :) Yardim Ederseniz Sevinieim Siz Bildiniz Programlari Yazin Ben HaftaSonu Denerim Simdiden Tesekkurler .... Telefondan Yazdim Yanlislarim Icin Kusra Bakmayin

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir program yok, Java'da jar'a çevirilmiş bir dosyayı editleyemezsin, assembly değil bu.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Java'yı Assembly'nin Windows ile gelen Debug gibi bir programla bile kolayca kaynak kodlarına anında müdahele yapılan bir dil sanmış @Schaffer79 un da dediği gibi. Yani böyle bir program yok.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Düzenlemek diye bir şey mümkün. "DirtyJOE" program adı googleden arat. Bunun için bilgin olması gerekiyor kod tipleri vs. bu program çok sağlam değildir satır satır kod gösterir ancak class dosyasını düzenlemeyi mümkün kılar kullanışlıdır.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Editlemek diye bir şey mümkün değil.
hayır edıtlemek demıyorum sadece plugının aynısını yapıstırıyorum jd guı ıle eclıpseye fakat cok fazla hata cıkıyo
bide jd-gui ile eclipse satırı farklı jd-guide azken eclipseye yapıstırınca 30-50 satır fazla oluyo...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
hayır edıtlemek demıyorum sadece plugının aynısını yapıstırıyorum jd guı ıle eclıpseye fakat cok fazla hata cıkıyo
bide jd-gui ile eclipse satırı farklı jd-guide azken eclipseye yapıstırınca 30-50 satır fazla oluyo...
Direk kolayca düzenlemenin bir yolu yok dediğim gibi bu dil düzenlenebilir ve kolaylıkla compile edilebilen bir dil değil. DirtJoe ile yapabilirsin ama elbet direk aynısını çıkaramazsın.