!MOD YÜKLERKEN BU SİTELERE DİKKAT EDİN!

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sürü türk istesi listede var. Tamam site güvenli olabilir ama modun sahibinin izni olmadan paylaşıyorlar sonra modu yapanlara para gitmiyor sonra adam modu yapmak istemiyor sonrada moda update gelmiyor vs. vs.

Ha birde eski sürümleri paylaşıyor olabilirler.
Bu konuyu sabaha kadar tartışabiliriz :D Ben Minecraft Modları'ndan birçok mod indirdim ve hepsi virüssüz, sürümleri doğru modlardı. Ama sahiplerinden izin alınıyor mu bilemiyorum, bu konuda yöneticiyle irtibata geçebilirim aslında.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skydaz kullanmanızı öneririm daha basit ve kullanışlı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

darkblades02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
söliyim minecraft mod paylaşım forumundada adfly kullanıyolar yani her türlü öle onlar mod yapımcılarına bağış için ama[DOUBLEPOST=1424804509,1424804246][/DOUBLEPOST]AAslında baız modların türkçesi lazım oluyo biri yapsa sonra yapımcıyla konuşup anlaşırsa modu indirdiğimizde türkçe olarak oynayabiliriz ben bi tane kendim için yapmaya çalışıyom nei'yi türkçeleştirmeye çalışıyom küçük moda göre bi 50 satır var

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Minecraft.Forum ve Skydaz, bir ara reklamsız olan Minecraftdl vardı ama durumu bilmiyorum şu an. Bir de Planet Minecraft var, o da çok kaliteli.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
söliyim minecraft mod paylaşım forumundada adfly kullanıyolar yani her türlü öle onlar mod yapımcılarına bağış için ama[DOUBLEPOST=1424804509,1424804246][/DOUBLEPOST]AAslında baız modların türkçesi lazım oluyo biri yapsa sonra yapımcıyla konuşup anlaşırsa modu indirdiğimizde türkçe olarak oynayabiliriz ben bi tane kendim için yapmaya çalışıyom nei'yi türkçeleştirmeye çalışıyom küçük moda göre bi 50 satır var
nei zaten türkçe ?

darkblades02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bazı modlar türkçe olmuyo bi oyunu türkçe yap bakalım türkçemi bazı şeyler neiye baktım türkçe diğil daha türkçemizin olduğu bilmiyosunuz

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bazı modlar türkçe olmuyo bi oyunu türkçe yap bakalım türkçemi bazı şeyler neiye baktım türkçe diğil daha türkçemizin olduğu bilmiyosunuz
Senin Türkçenden bir şey anlamıyorum ondan bahsediyorsan doğru ama NEI'ın çoğu Türkçe(NEI Subsets hariç o da çok önemli değil)

darkblades02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bi kere sadece onu demiyorum thaumcraft modu sadece türkçe olmadığı için fazla bilinmiyo bile olabilir normalde baya iyi bi mod ars magica da öle kitap yapıyolar modlar için hepsi ingilizce sadece kitapları türkçeleştirsek yeter zaten

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bi kere sadece onu demiyorum thaumcraft modu sadece türkçe olmadığı için fazla bilinmiyo bile olabilir normalde baya iyi bi mod ars magica da öle kitap yapıyolar modlar için hepsi ingilizce sadece kitapları türkçeleştirsek yeter zaten
Doğru ben sadece nei ye türkçe dedim diğerleri türkçe değil biliyorum