_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
.__: ronin seni almalı acayip süper bir ev gerçektien muhteşem notch vaya jeb veya mojang ekibinden kimse böyle bir şey yapamaz wow 
teşekkür ederim gün geçtikçe gelişiyorum.__: ronin seni almalı acayip süper bir ev gerçektien muhteşem notch vaya jeb veya mojang ekibinden kimse böyle bir şey yapamaz wow![]()
buni benimkine rakip olamaz hmphhevesini kırmak gibi olmasın ama buda benim evim idare eder
![]()
göster görelimbuni benimkine rakip olamaz hmph
az önceki sayfalara bak bir zahmetgöster görelim![]()
ulan sanki hub spawn yapmışsın koymuşsuunYORUMUM CİDDİ ŞAKA DEĞİL
ben 2 yıl önce bir serverde yapmıştım bu evi biome unu ve şeklini hatırlıyorum aynısı :/
büyük ihtimalle görsellerden bulmuşsun google görsellere koymuşlardı
ben koymadım zaten görsellere başkası koyduulan sanki hub spawn yapmışsın koymuşsuunLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.al bu sana ceza
@minefield ın Empire State'i değil mi bu? Konuya bu linkten gidebilirsiniz.YORUMUM CİDDİ ŞAKA DEĞİL
ben 2 yıl önce bir serverde yapmıştım bu evi biome unu ve şeklini hatırlıyorum aynısı :/
büyük ihtimalle görsellerden bulmuşsun google görsellere koymuşlardı
ayrıca o evi yapma sebebim de altında çok büyük bi yer var chestler falan her şey orda evimi kötü sansınlar diye öyle yapmıştım :/
Benziyor Benden Kopya Çekmiş Heralde Ama taklitler aslını yuceltir@minefield ın Empire State'i değil mi bu? Konuya bu linkten gidebilirsiniz.
Tıpatıp aynısı be! Hiç mi utanman yok. Ayrıca o yapıyı nerden bulsun. Google görsel arama diye bir şey var.Benziyor Benden Kopya Çekmiş Heralde Ama taklitler aslını yuceltir![]()
evet o benim çalışmam zaten@minefield ın Empire State'i değil mi bu? Konuya bu linkten gidebilirsiniz.
olay ne anlamdım ama ben o binayı tamamen kendi elim ve emeğimle yaptım ?Tıpatıp aynısı be! Hiç mi utanman yok. Ayrıca o yapıyı nerden bulsun. Google görsel arama diye bir şey var.
zaten benim attığım fotoya bakarsan olayı anlarsınevet o benim çalışmam zaten[DOUBLEPOST=1424968280,1424967868][/DOUBLEPOST]
olay ne anlamdım ama ben o binayı tamamen kendi elim ve emeğimle yaptım ?