Zar Skripti İsteği

Necro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Üzerinde çalıştığımız sunucumuz için biraz kompleks bir zar skriptine ihtiyaç duyuyoruz.Bu iş için vakit ayırıp yardımcı olmak isteyen kişiler ile skype üzerinden görüşebiliriz.

Edit:Konuyu kendimiz halledebildik.İlgi gösterenlere yine de teşekkürler.

Son düzenleme:

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Al ama hazıra üşenme bidaha
Tablarıda bi zahmet sen koyarsın ipaddayım.
Bukadarını yaparım biraz editlersen istediğin kıvama getirebilirsin.
Kod:
Command /zarat
if {zar.%player%} is true:
Set {zar.%player%}
wait 1 seconds
Send "&a[&2ZarAt&a] &6Oooo! Atıyorummm...!" To player
wait 1 seconds
change of %10:
send "&a[&2Zar&a] &6 6 çıhtiiiiiii...!" To player
Give 1 stone
Delete {zar.%player%}
cancel event
change of %90:
send "&aHiyar çıhti biliyodum böle olacagini tadına bakalim.." To player
delete {zar.%player%}
Cancel event
Biraz hata olabilir

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Al ama hazıra üşenme bidaha
Tablarıda bi zahmet sen koyarsın ipaddayım.
Bukadarını yaparım biraz editlersen istediğin kıvama getirebilirsin.
Kod:
Command /zarat
if {zar.%player%} is true:
Set {zar.%player%}
wait 1 seconds
Send "&a[&2ZarAt&a] &6Oooo! Atıyorummm...!" To player
wait 1 seconds
change of %10:
send "&a[&2Zar&a] &6 6 çıhtiiiiiii...!" To player
Give 1 stone
Delete {zar.%player%}
cancel event
change of %90:
send "&aBoh çıhti biliyodum böle olacagini tadına bakalim.." To player
delete {zar.%player%}
Cancel event
Biraz hata olabilir
İki nokta üst üste yok, set {değişken} yapmışsın, ama değişkenin neye ayarlanacağını yazmamışsın.
Trigger yok.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne demek istiyorsunuz? Ben skriptin hepsini vermedim yardımcı olabilecek bir kod
Skriptin ile ilgili bir yorum yapmadım.Zaten skriptde hata var.Çok açık belli.
Benim orada demek istediğim: Günde 5 defa skript için konu açıyorsun, sonra gelip burada başkalarına sanki çok iyi biliyormuşcasına "Hazıra alışma" diyorsun..

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Skriptin ile ilgili bir yorum yapmadım.Zaten skriptde hata var.Çok açık belli.
Benim orada demek istediğim: Günde 5 defa skript için konu açıyorsun, sonra gelip burada başkalarına sanki çok iyi biliyormuşcasına "Hazıra alışma" diyorsun..
Günde 5 tane skript için konu açmıyorum. Bu bir.
Eskiden herkesten yardım isterdim. Ama @umut_ un söylediği laftan sonra yardım etmeye başladım. Bu iki
Dersenke anca konu dışında yorum yazıp post kasıyorsun siye gir konu sışında yorum yaz ve post sayın artmışmı artmamaışmı bak :)[DOUBLEPOST=1424970694,1424970514][/DOUBLEPOST]
Eskiden de berbattın. Aynısın.
Hayır eskiden bu foruma göre pek berbat sayılmazdım. Ama herkes gelişti ben skripti bıraktım. Üşenmeyip bütün eventleri ve skript ile ile ilgili bilinmesi gereken herşeyi ezberlesem sana rahatlıkla ulaşırım. Ama üşenmeyip uğraşacan :(

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden herkesten yardım isterdim. Ama @umut_ un söylediği laftan sonra yardım etmeye başladım. Bu iki
Dersenke anca konu dışında yorum yazıp post kasıyorsun siye gir konu sışında yorum yaz ve post sayın artmışmı artmamaışmı bak :)
İşte küçüklüğün buradan belli, daha "Lafın gelişi" anlamını bilmiyorsun! Ben sana yardım edip etmemeni değil, sadece "Hazıra alışma" sözüne söz söyledim! Bana gelip "Bu 1", "Bu 2" gibi "küçük çocuk" sözleri ile gelme! Yardım edipte adamca mı ediyorsun sanki? Neymiş skriptte eskisi kadar iyi değilmiş, sanki eskiden çok iyi işler yapıyordun da kötü olmuşsun.Neyin zihniyetidir bu? Eskiden; Skript toplama çabaları, Şimdi; Ona,buna hatalı skriptler verip post kasma çabaları.Sanki bilmiyoruz.. Neyse uzatma.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kod:
command /zarat:
    trigger:
        send "&6Mehmet Ağa&7: &cZar tutuyorsun! Al şu kabı da onunla at!"
        wait 15 ticks
        send "&6Çakal Abdurrezak&7: &cHaydi rastgele!"
        wait 4 ticks
        send "&7(&bzar düşme sesleri&7)"
        wait 6 ticks
        send "&7(&bzar yuvarlanma sesleri&7)"
        wait 8 ticks.
        set {tsc.sergun26.ozel.zarat.%player%} to a random number between 1 and 6
        send "&1[&6&lTay&b&lSer&5Craft&1]&7: &bZar &e%{tsc.sergun26.ozel.zarat.%player%}% numarayı gösterdi!"
        delete {tsc.sergun26.ozel.zarat.%player%}
Biraz uzattım :D Sadece
set {tsc.sergun26.ozel.zarat.%player%} to a random number between 1 and 6
send "&1[&6&lTay&b&lSer&5Craft&1]&7: &bZar &e%{tsc.sergun26.ozel.zarat.%player%}% numarayı gösterdi!"
işine yarayacaktır.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İşte küçüklüğün buradan belli, daha "Lafın gelişi" anlamını bilmiyorsun! Ben sana yardım edip etmemeni değil, sadece "Hazıra alışma" sözüne söz söyledim! Bana gelip "Bu 1", "Bu 2" gibi "küçük çocuk" sözleri ile gelme! Yardım edipte adamca mı ediyorsun sanki? Neymiş skriptte eskisi kadar iyi değilmiş, sanki eskiden çok iyi işler yapıyordun da kötü olmuşsun.Neyin zihniyetidir bu? Eskiden; Skript toplama çabaları, Şimdi; Ona,buna hatalı skriptler verip post kasma çabaları.Sanki bilmiyoruz.. Neyse uzatma.
Evet eskilere göre iyi yani bu forum açısından iyi. Birde lafın gelişi'nin anlamını biliyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Dersenke anca konu dışında yorum yazıp post kasıyorsun siye gir konu sışında yorum yaz ve post sayın artmışmı artmamaışmı bak :)[DOUBLEPOST=1424970694,1424970514][/DOUBLEPOST]
Hayır eskiden bu foruma göre pek berbat sayılmazdım. Ama herkes gelişti ben skripti bıraktım. Üşenmeyip bütün eventleri ve skript ile ile ilgili bilinmesi gereken herşeyi ezberlesem sana rahatlıkla ulaşırım. Ama üşenmeyip uğraşacan :(
Ben ezberledim mi sanıyorsun, Google'a "skript documentation" yazmak çok zor değil.