Minecraft'ta Hiç Bunu Denedinizmi :D

drksnk1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta hiç karanlık diye The End'te uyudunuzmu yada hiç elinize pusula yada saat aldınızmı
Bakın noluyor :D
İlk olarak yatak koyuryoruz bir sorun çıkmıyor :D

Sonra o yatağa yatmaya çalışınca bakın ne oluyor :D

pusulaya ve saate bakıncada böyle bir şey oluyor
Konuyu yanlış yere paylaştıysam herkezden özür dilerim.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
''Çılgınca ender dragon kestim ve yatağımı koyup end de uyumayı denedim bir baktım ölmüşüm''

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nether ve The End'de aynı olay bulunuyor.

çünkü orası dünya değil. minecraft sadece dünyada uyuyabilirsin. bu olay öldükten sonra cehennemde uyumakla eşdeğer bir olay.

''Çılgınca ender dragon kestim ve yatağımı koyup end de uyumayı denedim bir baktım ölmüşüm''

itemler end'de kaldı ve tekrar stronghold aramaya çalıştın. (tabi stronghold'a yatak koymadıysan)

Netherdede aynısı oluyor :)
( Yatak , saat , pusula )

harita da öyle. her yer aynı gibi gösteriyor. oraya çim eklesek bile yaptığımız yeni haritada bile nether taşı-ruh kumu var gösteriyor. en azından birisinin mapini oynarken öyle oldu. (mapi de özelden atayım inanmayana)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
çünkü orası dünya değil. minecraft sadece dünyada uyuyabilirsin. bu olay öldükten sonra cehennemde uyumakla eşdeğer bir olay.

itemler end'de kaldı ve tekrar stronghold aramaya çalıştın. (tabi stronghold'a yatak koymadıysan)

harita da öyle. her yer aynı gibi gösteriyor. oraya çim eklesek bile yaptığımız yeni haritada bile nether taşı-ruh kumu var gösteriyor. en azından birisinin mapini oynarken öyle oldu. (mapi de özelden atayım inanmayana)
At merak ettim :)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben nether de yatınca patladığını ilk duyduğumda önce netherde sonra end de denedim :)