OrnitorenkAdam
Hıyar isteyen köpekbalığı
- En iyi cevaplar
- 0
Eşcinsellerde var(her türlü kişilik var)Ornitorengim diyorsun![]()
Eşcinsellerde var(her türlü kişilik var)Ornitorengim diyorsun![]()
Tamam sakin abicim.Eşcinsellerde var(her türlü kişilik var)
Ay Sebastianı Çağırın @B35T14Tamam sakin abicim.
Ay deli ettiler ornitorenki Sebastian help meNeden bildirim gelmedi acaba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hayrola bir sorun mu vardı? Sebastian çağırılmışım B)
Benim yanımda Tavşanlar var ve gözlerinden ateş fışkırıyor bide seni @Secret_wither heçkledi seni tamammı .s .s (ornitorenk tribi)Minion Win!
NopeAy deli ettiler ornitorenki Sebastian help me
Benim yanımda Tavşanlar var ve gözlerinden ateş fışkırıyor bide seni @Secret_wither heçkledi seni tamammı .s .s (ornitorenk tribi)
Ay bide nope diyo ya .s
Çünkü minionlar her zaman yener.Ay bide nope diyo ya .s
Ay deli ettiler ornitorenki Sebastian help me
Benim yanımda Tavşanlar var ve gözlerinden ateş fışkırıyor bide seni @Secret_wither heçkledi seni tamammı .s .s (ornitorenk tribi)
Beş yaşında ki sokakta en büyük benim diye laf dalaşına girip gürültü kirliliği yapan çocuklardan farkınız yok :/
Onlara bakınca çocukluktan mı çıkılıyorBeş yaşında ki sokakta en büyük benim diye laf dalaşına girip gürültü kirliliği yapan çocuklardan farkınız yok :/
Neden biraz cos fotoğraflarına bakıp ya da @MUHDE arkadaşımızdan biraz hentaü tavsiyesi alarak çocukluktan çıkmıyorsunuz? B)
I dont like anime :'(Beş yaşında ki sokakta en büyük benim diye laf dalaşına girip gürültü kirliliği yapan çocuklardan farkınız yok :/
Neden biraz cos fotoğraflarına bakıp ya da @MUHDE arkadaşımızdan biraz hentaü tavsiyesi alarak çocukluktan çıkmıyorsunuz? B)
Aslında çok iyi bir şeye deyindin sadece ergen oluyorsun O daha beter oradan hengame maymunu oluyorsunOnlara bakınca çocukluktan mı çıkılıyor![]()