RepublicanSensei
ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
- En iyi cevaplar
- 0
TP yapmayabiliriz belki ilerde beta için kolay olsun. ilerde geliştirlebilir.Blockları hareket ettirme nasıl olur ?
Bence adamlara doğru tpleme felan ?
TP yapmayabiliriz belki ilerde beta için kolay olsun. ilerde geliştirlebilir.Blockları hareket ettirme nasıl olur ?
Bence adamlara doğru tpleme felan ?
Çok Saçma Olmazmı adam Gider O Ateş Ettiği Yeri Baştan Kırar Biter OyunKuleye alayına dalacak ?
on break of (kule bloğu) dan yola çıkarak olacak.Çok Saçma Olmazmı adam Gider O Ateş Ettiği Yeri Baştan Kırar Biter Oyun![]()
Daha Kolay Sistemi Var...on break of (kule bloğu) dan yola çıkarak olacak.
ben diyecektim hem öyle yaparsa daha kolay olabilir.minyonlari citizens sentry ile yapamazmisin
Bizim amacımız lol oynamaman değilki ^^ minecraftta değişik oyun tipleri yaratmakBaya basit bir şey ama lol zaten bende yukluyken benim girmem isaglıcak ne özellik koyucaksınız ?
İlk başta dereceli oyunlar olmayacak :ı (beta döneminin bitişine kadar). Sonra lig sistemi olacak. Bunun nedeni sunucunun hub olması sadece lol sunucu olsaydı olabilirdi uyarlamamız lazım bu demek oluyor ki ilk başta LP yerine IP kazanacaksınızLig sistemi yaparsan çelıncır filan olurum ben![]()