PrissMenT
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Rylecls_75 x DirenCan O_o Başarılar.:/ sanırım hiçbir zaman anlaşamiycağız bu build konusundaDavet ediyorsan gelirim bir ara serverine :/
Rylecls_75 x DirenCan O_o Başarılar.:/ sanırım hiçbir zaman anlaşamiycağız bu build konusundaDavet ediyorsan gelirim bir ara serverine :/
Hangi konuda Kapışıcaz sana bırakıyorum:/ sanırım hiçbir zaman anlaşamiycağız bu build konusundaDavet ediyorsan gelirim bir ara serverine :/
fotoğraftan çalışma veya direk medival (doğrumu yazdımHangi konuda Kapışıcaz sana bırakıyorum![]()
Modernde iyi isen bence modern kapışınfotoğraftan çalışma veya direk medival (doğrumu yazdım) . pek denemesemde yapabilyiorum uygunsa ^^
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1425210526,1425190552][/DOUBLEPOST]Başarılı bir çalışma bir kaç eksiklerin var ama kendini geliştirebilirsin Youtubede Keralisin videolarını izle gerçekten çok güzel modern evler yapıyor.
Teşekkürler.Başarılı bir çalışma bir kaç eksiklerin var ama kendini geliştirebilirsin Youtubede Keralisin videolarını izle gerçekten çok güzel modern evler yapıyor.