Essentials Kit Enchantlı İtem Yapma (Yardım)

egehepTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şöyle yapabilirsin TheLegend in ensondaki factions plugin paketindeki vip kitinde protection falan yazması onun büyüsü demektir cok yakında kitp plugi paketimi sunucam o zaman görürsün herşeyi sadece birazccık sabret yeter.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
" - 278 1 efficiency:5 durability:3 fortune:3 "
Tarzı

umut_

En iyi cevaplar
0
Artık söylermisin ?

Olmuyor :(

Not: Yay ve Alev Enchantını direk siz yazarsanız daha iyi olur kopyala + yapıştır yaparım.[DOUBLEPOST=1425154202,1425146625][/DOUBLEPOST]YARDIM LÜTFEN !!!
firearrow:1 Yaparsan Olacaktır

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
firearrow:1 Yaparsan Olacaktır
Belgeyi tüm biçimlendirmeyi kaldıracak salt metin biçiminde kaydetmek üzeresiniz diyo daha öncede geldi bi kaç kere başıma böyle yapınca essentialsi sıfırlıyo direk düz olarak büyün komutu yazabilirmisin. item kodu ve enchant olarak ?

umut_

En iyi cevaplar
0
Belgeyi tüm biçimlendirmeyi kaldıracak salt metin biçiminde kaydetmek üzeresiniz diyo daha öncede geldi bi kaç kere başıma böyle yapınca essentialsi sıfırlıyo direk düz olarak büyün komutu yazabilirmisin. item kodu ve enchant olarak ?
Kod:
alevliokcu:
    delay: 6000
    items:
      - 261 1 firearrow:1 name:Alevli Okcu Kit lore:Kahramanlara Yakısır

umut_

En iyi cevaplar
0
Çok sağol rahatça kaydediliyo felan ama maalesef oyuna girince kiti göstermiyo :(:emin:
Attığım Kodda Baştaki 2 Boşluk Çıkmamış Normal Kod Bu :)
Kod:
  alevliokcu:
    items:
      - 261 1 firearrow:1 name:ALEV lore:YAKARIM

Son düzenleme:

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Attığım Kodda Baştaki 2 Boşluk Çıkmamış Normal Kod Bu :)
Kod:
  alevliokcu:
    items:
      - 261 1 firearrow:1 name:ALEV lore:YAKARIM
Çok teşekkürler fakat yazıyorum sorunsuz kaydediyo oyuna girince sıfırlıyo config dosyasını anlamadım gitti :/

umut_

En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler fakat yazıyorum sorunsuz kaydediyo oyuna girince sıfırlıyo config dosyasını anlamadım gitti :/
Sadece Senin İçin Esentials İndirip Sunucuda Denedim Ve Oradaki Kiti Aynen Buraya Yazdım Bende Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyordu Sende Aradaki Boşluklar Ve Diğer Kitler Arasında Bir Sorun Varsa Pek Bilmiyorum Normalde Kit Sorunsuz Bir Şekilde İşliyor Bıraktığın Boşluklara Falan Dikkat Edip Tekrar Deneme Olmazsa Bilgim Yok Senden Kaynaklı Bir Hatadır Büyük İhtimal.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece Senin İçin Esentials İndirip Sunucuda Denedim Ve Oradaki Kiti Aynen Buraya Yazdım Bende Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyordu Sende Aradaki Boşluklar Ve Diğer Kitler Arasında Bir Sorun Varsa Pek Bilmiyorum Normalde Kit Sorunsuz Bir Şekilde İşliyor Bıraktığın Boşluklara Falan Dikkat Edip Tekrar Deneme Olmazsa Bilgim Yok Senden Kaynaklı Bir Hatadır Büyük İhtimal.
Essentialsin kendi verdiği örnek kitlerin üstüne yapınca oluyor fakat elle yazınca olmuyor bi bakarmısın video çektim yanlışlıkta yapıyor olabilirim belki
(Görüntü kalitesi biraz düşük olmuş ama 480p + izlersen anlaşılıyor.

umut_

En iyi cevaplar
0
Essentialsin kendi verdiği örnek kitlerin üstüne yapınca oluyor fakat elle yazınca olmuyor bi bakarmısın video çektim yanlışlıkta yapıyor olabilirim belki
(Görüntü kalitesi biraz düşük olmuş ama 480p + izlersen anlaşılıyor.
0 Dan Essentials Kurup Tekrar Denermisin Belki Bir Sorun Vardır Çok Bilgim Yok Dosyayı Silip Güncel Bir Essentaials Yüklersen Düzelir Sanırsam Dediğim Gibi Sunucu İşleriyle Pek Uğraşmıyorum Sorun Hakkında Bilgim Yok

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
0 Dan Essentials Kurup Tekrar Denermisin Belki Bir Sorun Vardır Çok Bilgim Yok Dosyayı Silip Güncel Bir Essentaials Yüklersen Düzelir Sanırsam Dediğim Gibi Sunucu İşleriyle Pek Uğraşmıyorum Sorun Hakkında Bilgim Yok
Şimdi baktım son sürümü indirdim çalıştı çok sağol