- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar size bir hikaye anlaticam gerçekten çok ilginizi çekebilir. Canim sıkılmıştı saf survival oynayasim geldi. Girdim işte oyuna ilk girdiğimde çok garip bişi oldu, sanki bulutlar yerin dibinden çıkıp yukari yükseliyordu. Kim bilir belkide bir chunk load hatasi. Neyse işte her zamanki gibi şirin taş aletler yaptim. Evimi bitirdim. Bu sırada akşam oldu tabi yatağima yaticaktim fakat bi ses duydum evimin yanindaki mağradan geliyordu merak ettim tabi hafiftende korkuyodum [minecrafttan korkulurmu :/]. Bi baktim mağrada kiziltaş meşaleleri var. Bi an tereddüt ettim ve oyunu kapattim acaba önceden saçmaladiğim bi saveyemi girdim. Neyse doğruymuş tekrar girdim ve yine ayni şey oldu. Fakat biraz daha farkliydi. Bulutlar bi an için kirmizilaşarak yukari çıktı yada pikseller kim bilir. Bi anda deli gibi gerildim fakat merak ediyodum 1.8.3 yenilikleri heralde diyerekten devam ettim yola. Yolda giderken yerlerde steve kelleleri vardi içimden mojangta bayaği yaraticimiş diyerekten güldüm. Sonra bir şey oldu sular dondu, dondu derken animasyonlari durdu. Herşeyin animasyonu durdu fakat oyun hareket ediyordu. Şaşirdim ve bi anda bir şeyin bana yaklaştiğini hissettim. Aklimdan acaba anti analizing i fullemediğim içinmi böyle garip şeyler oluyo dedim. Neyse o şey bana yaklaşiyordu ve garip garip sesler geliyordu korkudan ne yapicağimi şaşirdim ve sanki pvp de setsiz gine ormani gezerken beni p4 setle bir ultra vip kovaliyomuş gibi yardirdim evime doğru ve uyudum. Sabah olunca o mağranin ağzini direk kapattim ve başladim tarlami yapmaya. Fakat her bir tohum ekişimde o mağraya girmek istiyordum. Kalbim ise bana küfür ediyordu zihtir et dedim ve tarlami yapmaya devam ettim. Akşam olunca nasil olduysa mağranin ağzinin açik olduğunu farkettim. Sanirim 1 saniyeline kalbim durdu. Sonra direk sabah olsun istedim yatağa yatmaya çaliştim fakat olmadi dışari çıkmakta yemiyo yani
ve kaşla göz arasinda kapimin açildiğini farkettim ve /gamemode 1 yazip herobrineyi öldürdüm son :/
Son düzenleme: