Hangi antivirüs daha iyi?

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yarına slayt yapıp flaştan hocamın bilgisayarına atmam lazım ama hocanın bilgisayarında virüsler hakimiyet kurmuş. Windows 8.1 32 bit kullanıyorum. Bu sisteme en iyi hangi antivirüs programı yakışır? Lütfen ücretsiz önerin trial de istemiyorum. Şuanda avira kurulu ama yeterli gelirmi bilmem. Ve tarafçılık yapmayın en çok virüs bulan ve bilgisayarı az kastıran hangisidir?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Microsoft Security Essentials :D
Her Programın Bir - Yönü Var Aslında 3-4 Tane Lisanslı Program Kullanan Gördüm Cleaner + Virus Program Tarzı Ama Bu Konu Çok Tartışılır :)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir antivirüs programından neler beklediğine göre değişir. Dizüstüyse malwarebytes kur, masaüstüyse avira kur ikiside başarılı antivirüslerdir.
Malwarebytes daha hafiftir, dizüstü bilgisayarlar performans yönünden zayıf oluyor ondan önerdim.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Microsoft Security Essentials :D
Her Programın Bir - Yönü Var Aslında 3-4 Tane Lisanslı Program Kullanan Gördüm Cleaner + Virus Program Tarzı Ama Bu Konu Çok Tartışılır :)
Microsoft security essentials yeter mi? Bilgisayarımda Windows defender var ama Windows crackli olduğu için güncellemiyorum.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Microsoft security essentials yeter mi? Bilgisayarımda Windows defender var ama Windows crackli olduğu için güncellemiyorum.
öylesine yazdım onu :S
2-3 Programla Birden Taratırsın Olur Biter :)

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Advanced Cleaner 7 ve Malwarebit kullanmanı tavsiye ederim, adv cleaner hızlandırıcı rolunü gayet iyi yapıyor :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bence antivirus programi kullanma googleye falan girerken tarama yapiyor çok yavaşlatiyor :/ windows defender yetiyo valla

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence norton basar .s .s
(Nortondan Nefret Ediyor Aslunda Önerdiği Şey MSE)