[İSTEK] Farklı Hack Engelleyici

Letus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar benim aradığım skript/plugin inek falan çıkartarak değilde kişinin kafasının üstünde duran npc veya arkasında oluşan görünmez npc ile engellemesi diğer anti kill auralar oyuncunun etrafında birden çok npc ile engelliyor ve havada veya arkasında olmadığı için vs yi engelliyor bu skript veya plugini bilen varsa atarsa çok sevinirim birde tracer engelleyici gerekli

bende olan anti kill aura plugininde etrafı npc sarıyor.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Tracer görsel bir hile onu kapatmak o kadar kolay olmaz ama belki bir şey olur servere girerken versiyonunu kontrol eder fln(böyle bir şey vardı)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yeni çıktı bu plugin bende indirdim denemeye fırsatım olmadı bunu deniyebilirsin.Ayrıca tracer ve benzeri hilelerin-modların engellemesi mümkün değildir bence.O anlık engellensede bikaç saate güncelleyip aşarlar "imkansız" yani.
tracer client seviyesinde olduğundan engellenemez gibi geliyor

Letus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tracer görsel bir hile onu kapatmak o kadar kolay olmaz ama belki bir şey olur servere girerken versiyonunu kontrol eder fln(böyle bir şey vardı)
etrafta görünmez npc oluyor oyuncular yaklaştırklarında uzaklaşıyor böylece çok insan varmış gibi gözüküyor tracer sahte npcler yüzünden kullanılamıyor :D[DOUBLEPOST=1425325086,1425325038][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yeni çıktı bu plugin bende indirdim denemeye fırsatım olmadı bunu deniyebilirsin.Ayrıca tracer ve benzeri hilelerin-modların engellemesi mümkün değildir bence.O anlık engellensede bikaç saate güncelleyip aşarlar "imkansız" yani.
click sayısına göre bu kısa skriptlerle yapıyorlar bunu dediğim değil

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
DayzCraft vardı yabancıların orda tracer engelliydi nasıl bende bilmiyorum

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
etrafta görünmez npc oluyor oyuncular yaklaştırklarında uzaklaşıyor böylece çok insan varmış gibi gözüküyor tracer sahte npcler yüzünden kullanılamıyor :D[DOUBLEPOST=1425325086,1425325038][/DOUBLEPOST]
click sayısına göre bu kısa skriptlerle yapıyorlar bunu dediğim değil
Spigotta nohacks isimli parali bir plugin var tracersi killaurayi flyi noknocbacki vs engelliyor

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuna girebilmek için özel client yaz onsuz giremesinler problem solved. Oyuncun az olur ama en azından mod falanda atabilirsin :D