sonoyuncuda ki gibi yaniNasıl görünmez ? tamamenmi ?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakma son oyuncuda bir hesabım yoksonoyuncuda ki gibi yani![]()
Ama Biz java bilmiyoruzplayer.hide(target); fonksiyonu ile Java ile kolayca yapılıyor diye hatırlıyorum.
Yapması hiç de zor değilAma Biz java bilmiyoruzYazın öğreneceğim ama ( kimden olduğunu biliyorsun dostum )
![]()
Bilsem yapmazmıydım sadece hocam?Yapması hiç de zor değilO an oyunda olan tüm oyuncuları for döngüsüne alıp hepsine aynı işlemi uygulatacaksın
Java bilgisi burada bitti* @Schaffer79 Böyle değil mi![]()
Demeye çalıştığım bilmeye gerek yok bu kadar küçük şeyler içinBilsem yapmazmıydım sadece hocam?
Eğer bunu yapacak Java bilgin yoksa veyahut ekibinde bilen biri yoksa bence HUB açmaya hiç kalkmayın, sunucu açılmadan sektörden kayarsınız.Madem o kadar kolay, ben yapamadım siz yaparmısınız? Test etmek için değil, factionsun yanına hub açıcam onda lazım olucak![]()
Topluyorum hocam. Siz dediyseniz vardır bi bildiğiniz. Ama ben yineden hafif denemede bulunmak istiyorum ne demişler ( bilmiyorum demişlermi amaEğer bunu yapacak Java bilgin yoksa veyahut ekibinde bilen biri yoksa bence HUB açmaya hiç kalkmayın, sunucu açılmadan sektörden kayarsınız.
Elbet bu işler düşe kalka öğreniliyor fakat düşmek içinde yürümek gerekir yanılıyor muyum?Topluyorum hocam. Siz dediyseniz vardır bi bildiğiniz. Ama ben yineden hafif denemede bulunmak istiyorum ne demişler ( bilmiyorum demişlermi ama) Bazı şeyler düşe kalka öğrenilir
![]()