Hangi antivirüs daha iyi?

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sağlam virüsler çoğu popüler antivirüs yazılımlarını delip geçtiği için antivirüs yazılımlarına para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

İnternette çok fazla dolaşan bir bilgisayar kullanıcısı değilseniz ve belirli sitelerden (örneğin steam ya da diğer siteler) oyun alıyorsanız, crack kullanmayan birisiyseniz antivirüs yükleyip boşuna bilgisayarı zorlamanın saçma olduğunu savunuyorum.
[DOUBLEPOST=1425407008,1425406923][/DOUBLEPOST]Fakat hangi antivirüs yazılımı daha iyi derseniz;

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence de gereksiz. Windows Defender yetiyor bana mesela. Minecraft ve NSS'den başka oyun oynamıyorum tabii ki :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Avastin çok fazla yanlış alarmı var :(

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ben hiç yanlış alarmına rastlamadım. Sadece ben küçükken Avast kuruluydu. Flash oyun sitelerinde geziyordum. Birden iğrenç bir kedi çığlığı sesi geldi. O korkuyla yerimden fırlayıp direkt düğmeden bilgisayarı kapatmıştım, ses sistemi sondaydı. Apartman inledi.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ehh... doğru :D Peki sana göre android üzerinde en iyi antivirüs hangisi? (Herkes kaspersky diyordu bende yükledim fakat sahada sormak istedim)

VIA_T41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaspersky güzel ama ben şu an hiçbir antivirüs kullanmıyorum mobilde.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben hiç yanlış alarmına rastlamadım. Sadece ben küçükken Avast kuruluydu. Flash oyun sitelerinde geziyordum. Birden iğrenç bir kedi çığlığı sesi geldi. O korkuyla yerimden fırlayıp direkt düğmeden bilgisayarı kapatmıştım, ses sistemi sondaydı. Apartman inledi.
Avastin Opera ya robocraft (Steam oyunu) 'a ve power 2 go 8'e virüslü dedikten sonra sildim. Avastin en iyi antivirüs olduğunu sonuna kadar savunan arkadaşım şuanda avastin o kadar da iyi olmadığını anladı. Bitdefender kullanıyor şuanda. Ne kadar iyidir bilmiyorum ama.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Avastin Opera ya robocraft (Steam oyunu) 'a ve power 2 go 8'e virüslü dedikten sonra sildim. Avastin en iyi antivirüs olduğunu sonuna kadar savunan arkadaşım şuanda avastin o kadar da iyi olmadığını anladı. Bitdefender kullanıyor şuanda. Ne kadar iyidir bilmiyorum ama.

Bendede aynı oyun var fakat hata vermedi.Sanırsam rastgele hata veriyor yada robocraft dosyalarına virüs bulaşmış olabilir.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bendede aynı oyun var fakat hata vermedi.Sanırsam rastgele hata veriyor yada robocraft dosyalarına virüs bulaşmış olabilir.

Steamden indirmiştim eğer halen virüs bulaşmış olabilir iddiası ortaya arıyorsanız o zaman o anda çalışan ve avastin göremediği bir virüs çalışıyor demektir.