İndir deneNerede bedava la![]()
Pro bedava oldu demedim. Unity5 bedava kullanılabiliyor artıkUnity pro 75 dolar diyo nesi bedava ?
Once c++ ogrenmelisinUnreal Engine 4 indirdim :/ Yakın zamanda mayngıraft 2 yapacam!
Unity link pls
Nerede bedava la![]()
Unity5 bedava oldu şu an gozumun onunde açık olan şeyUnity 5 değildir o unity5 olsa duramazdın.
Ayrıca Unity5 sadece prolar kullanabiliyordu biz Unity4 az özellikleriyle yetiniyorduk bunuda kaldırdılarKaçııın kıyamet kopuyor D:
Şakayı geçelim de gerçekten çok şaşırdım Arka arkaya UE 4 Ve Unity 5 bedava oldular.
Bunları görür görmez sitelerine saldırdım arka planda şu an UE4 Ve Unity 5 yükleniyor.
Bu arada Unity 5 hala Pro yazıyor diyen arkadaşım ona da şunu söyleyeyim:
Eskiden Unity'nin ücretsiz pro ayrımı çok fazlaydı. Ücretsiz sürümde hiçbir şeyi kullanamıyorduk neredeyse.
Bu sürümde ise ücretsiz ile pro arasındaki tek fark, ücretsiz sürüm ile oyununuzdan 100.000 dolardan daha fazla kar alamamanız...
Sana soyledigimi de ekleyeydinKaçııın kıyamet kopuyor D:
Şakayı geçelim de gerçekten çok şaşırdım Arka arkaya UE 4 Ve Unity 5 bedava oldular.
Bunları görür görmez sitelerine saldırdım arka planda şu an UE4 Ve Unity 5 yükleniyor.
Bu arada Unity 5 hala Pro yazıyor diyen arkadaşım ona da şunu söyleyeyim:
Eskiden Unity'nin ücretsiz pro ayrımı çok fazlaydı. Ücretsiz sürümde hiçbir şeyi kullanamıyorduk neredeyse.
Bu sürümde ise ücretsiz ile pro arasındaki tek fark, ücretsiz sürüm ile oyununuzdan 100.000 dolardan daha fazla kar alamamanız...