Kıyamet mi geliyor ? Unreal engine 4 Unity 5 Bedava ???

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unreal engine 4 Unity 5 Bedava oldu neler oluyor aman tanrım :D

Son düzenleme:

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unity5de bedava oldu bugun. Unity 5 zaten vardı ama early access gibi bişeydi en iyi 3. oyun motorudur Unity5. Unrealengine 4 bedava olmasına dayanamayıp onlarda unity5 bedava yaptı

Sizde buyuk ihtimal Unity4 vardı cunku Unity5 update edilmiyor ve sitede ayrı olarak indiriliyordu. Sadece pro sürümü olanlar kullanabiliyordu bu kalktı artık freelerde rahat kullanıyor. Pro halan alınabiliyor oda lisans için oyunların belli bi paraya konmamaları için. Unity5 grafikleri süperdir. Bkz. Rust Legacy (Unity 4) vs Rust Experimental (Unity 5)

Son düzenleme:

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Kaçııın kıyamet kopuyor D:

Şakayı geçelim de gerçekten çok şaşırdım Arka arkaya UE 4 Ve Unity 5 bedava oldular.
Bunları görür görmez sitelerine saldırdım arka planda şu an UE4 Ve Unity 5 yükleniyor.

Bu arada Unity 5 hala Pro yazıyor diyen arkadaşım ona da şunu söyleyeyim:
Eskiden Unity'nin ücretsiz pro ayrımı çok fazlaydı. Ücretsiz sürümde hiçbir şeyi kullanamıyorduk neredeyse.
Bu sürümde ise ücretsiz ile pro arasındaki tek fark, ücretsiz sürüm ile oyununuzdan 100.000 dolardan daha fazla kar alamamanız...

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Şakayı geçelim de gerçekten çok şaşırdım Arka arkaya UE 4 Ve Unity 5 bedava oldular.
Bunları görür görmez sitelerine saldırdım arka planda şu an UE4 Ve Unity 5 yükleniyor.

Eskiden Unity'nin ücretsiz pro ayrımı çok fazlaydı. Ücretsiz sürümde hiçbir şeyi kullanamıyorduk neredeyse.
Bu sürümde ise ücretsiz ile pro arasındaki tek fark, ücretsiz sürüm ile oyununuzdan 100.000 dolardan daha fazla kar alamamanız...
Ayrıca Unity5 sadece prolar kullanabiliyordu biz Unity4 az özellikleriyle yetiniyorduk bunuda kaldırdılar

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Sana soyledigimi de ekleyeydin :(