- En iyi cevaplar
- 0
Timelapse yapın da biz de görelim bence cinematic ile çok şey göremiyozTeşekkür ederim![]()
Timelapse yapın da biz de görelim bence cinematic ile çok şey göremiyozTeşekkür ederim![]()
Kanala zamanım olursa toma videosunda olduğu gibi iç dekorasyon vs videoları kayıt edip koymayı planlıyorumTimelapse yapın da biz de görelim bence cinematic ile çok şey göremiyoz![]()
Ben de bilmiyom ama düz mantık: biri yapsın biri çeksin, sonrasında hızlandırınKanala zamanım olursa toma videosunda olduğu gibi iç dekorasyon vs videoları kayıt edip koymayı planlıyorumTimelapse (Türkçesini bilen söylerse çok güzel olur) nasıl yapılır araştırmadım hiç
Teşekkürler fikirlerin için
Kanala bir sinematik için 2 gün uğraştığım oluyor haliyle videolar falan daha kaliteli oluyor o şekilde çok kalitesiz olur sankiBen de bilmiyom ama düz mantık: biri yapsın biri çeksin, sonrasında hızlandırın(Fazla düz mü oldu
)
Ben bilmem ama sizi gördüğümden beri beğeniyorumKanala bir sinematik için 2 gün uğraştığım oluyor haliyle videolar falan daha kaliteli oluyor o şekilde çok kalitesiz olur sanki![]()
TeşekkürlerVeri guzel olmuş tibrikler