Red Eve Döndü !

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
[HASHTAG]#RedIsBack[/HASHTAG]
Merhabalar canlarım ve Pikaçular.Daha çok tasarımlı bir şekilde geri dönmüş bulunmaktayım !
Yaklaşık 1 buçuk hafta oldu ama olsun,sonuçta gitmiştim ve geri döndüm.Ama kimse beni hatırlamıyor ahey :(
(@LostRunner kırıldım sana :()
Her neyse,ben yokken bir şey olmamış (gruplar gelmiştir inşallah falan diye ümitlenmiştim :()
Bu yüzden laneter okuyorum forum yönetimine .-. (Şakasına söyledim :()
@craft_man hadi artık gelsin gruplar pls :( Bir an önce cptr'yi açmak istiyorum :(

Şimdi,geldiğime göre parti başlayabilir ! üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz...
Evet çok fazla kahve içtim :(

Mübarekler:
@KadirBerk @Iskefiyeli18 @cbg2002 @zombiespaceman1 @lSincapl @ElectroTR @Sonicexe @qlawing @ErenBeyazkurt @BT_GoD @Zorin
Gerçi hepinize kırgınım hala ama..Ben yokken profilime bir "Hort" bile yazmamışsınız :(

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
2 Yıl sonra forumda ''Tuvalete gittim geldim arkadaşlar nasılsınız?'' başlıklı bir dolu konu göreceğiz belli olmuştur artık :(
Millet bir yıl foruma girmez geldiğinde bu tür konu açmaya tenezzür etmez wühühüt? :(
Velkam Bek*

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Yıl sonra forumda ''Tuvalete gittim geldim arkadaşlar nasılsınız?'' başlıklı bir dolu konu göreceğiz belli olmuştur artık :(
Millet bir yıl foruma girmez geldiğinde bu tür konu açmaya tenezzür etmez wühühüt? :(
Velkam Bek*
Benim gibi kolay unutulanlar kendilerini hatırlatmak için açarlar :D
My hoşgelmiş.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Benim gibi kolay unutulanlar kendilerini hatırlatmak için açarlar :D
My hoşgelmiş.
5 ay benim gibi foruma girmesen girdiğin de seni tanıyanlardan eser kalmamış olsa büyük çoğunluğu forumu bırakmış olsa geri kalanlarda sen kimsin çekseler sana ne yapardın merak ediyorum :olgun:

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Velkam Bek*
Benim Gibi İşsizini Bulamassın Sabahtan akşama kadar ZAMAN YOLCULUĞU hakkında bilgiler topladım paradoks büyükbaba vb vb :(

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 ay benim gibi foruma girmesen girdiğin de seni tanıyanlardan eser kalmamış olsa büyük çoğunluğu forumu bırakmış olsa geri kalanlarda sen kimsin çekseler sana ne yapardın merak ediyorum :olgun:
Niye başka hesap açmadın ? :D
Herhalde forumu bırakırdım ._.

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen=Ben :( Beni unutmayanlardan @RedIsBack kaldı okadar be kardeşim :)[DOUBLEPOST=1425588322,1425588270][/DOUBLEPOST]
Niye başka hesap açmadın ? :D
Herhalde forumu bırakırdım ._.
Ben Guruluyum Gardaş :olgun: