Ebola Zombi Virüsümü? o_0

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
zombi virüsü gerçekten var kanıtıda atabiirim bi videoda izledim detaylı anlatıyodu :) bilim adamları test etmiş eğer öle bişi olursa başlar The Walking Dead <3 :D
kısaca : olabilir :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Cahil cahil konusmayin pls :( alakasi yok. Zombilik virusu falan da yok. Sadece kordiseps mantarlari karincalari zombilestiriyor ama baska bir sey de yok :(
ve bazı parazitler böcekleri kullanarak yayılıyor
(parazit böceğin içine girer yeterince büyür böceği kuşun önüne çıkması için zorlar hatta snrm salyangoza giriyordu kuş yiyince kuşta çoğalıyordu :DD)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
izle kardeşim izle :D :D
Ehehehe makyajjjj :) ciddi anlamda insanin zombilesmesi icin dusunme yetisi kaybetmesi gerekir oncelikle...
ve bazı parazitler böcekleri kullanarak yayılıyor
(parazit böceğin içine girer yeterince büyür böceği kuşun önüne çıkması için zorlar hatta snrm salyangoza giriyordu kuş yiyince kuşta çoğalıyordu :DD)
Hayir fareye giriyor kedi yeyince cogaliyor :(

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ehehehe makyajjjj :) ciddi anlamda insanin zombilesmesi icin dusunme yetisi kaybetmesi gerekir oncelikle...
adam makyaj diyo cidden haykırdım :D bu kullanılan resimler makyaj zaten resim olarak konmuş bir şey bilim adamları denemiş bide istersen dışarı zombi salaylardı onun fotoğraflarınımı koydular sanıyosun ? :D haykırdım

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
adam makyaj diyo cidden haykırdım :D bu kullanılan resimler makyaj zaten resim olarak konmuş bir şey bilim adamları denemiş bide istersen dışarı zombi salaylardı onun fotoğraflarınımı koydular sanıyosun ? :D haykırdım
Sadece dusunme yetilerini kaybetmeleri yeterli. Gorunus olarak olmasa da davranis olarak zombileri andirabilirler bu sayede. Eger dusunme yetini kaybetmek istemiyorsan kayanin on tarafini korumaya , ozellikle de kokladigin seylere dikkatli bakmani oneririm...

Ben ne dedigimi biliyorum. Bos bos yorumlar atmayin lutfen -_-