Enerji üretimi için ne önerirsiniz?

CruWiT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha önce steve's cart, forestry farm blocks, thaumcraft golemleri ve minefactory harvesterla ağaç farmları yaptım daha değişik şeyler kullanmak istiyorum. Önerebileceğiniz modlar var mı ağaç farmı için teknik veya büyü modu fark etmez. Ayrıca petrol, ağaç, ve lav dışında önerebileceğiniz alternatif bir enerji üretimi varsa memnun olurum büyü veya teknik mod fark etmez.

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Industrialcraft dene Buildcraft hoş modlar thaumcraftdan sıkıldıysan hep aynı geliyosa onu kaldırıp Ars Magica 2 yüklüyebilirsin kaldırma sebebin ise çakışıyolar 2si vede GalacticCraft yapabilirsin bunlar hoş modlar eski mod paketlerimde vardı kaldırmadan önce eğlenceli oluyo madende zaman geçirmek bunları öneririm

CruWiT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Industrialcraft dene Buildcraft hoş modlar thaumcraftdan sıkıldıysan hep aynı geliyosa onu kaldırıp Ars Magica 2 yüklüyebilirsin kaldırma sebebin ise çakışıyolar 2si vede GalacticCraft yapabilirsin bunlar hoş modlar eski mod paketlerimde vardı kaldırmadan önce eğlenceli oluyo madende zaman geçirmek bunları öneririm
Birazcık daha açabilir misin mesela ars magica 2 de neyle enerji üretimi yapılıyor ya da galacticcraftta?

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Birazcık daha açabilir misin mesela ars magica 2 de neyle enerji üretimi yapılıyor ya da galacticcraftta?
Galacticcraftda güneş enerjisiyle yapıyosun yerleştiriyon catına güneş panellerini depoluyosun mesela ars magica 2 de thaumcraft filan dedinya ona örnek olarak dedim thaumcraftdan biraz daha iyi aralarında kararsızım :) zevk al dye demiştimde

darkblades02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Thaumcraftla Arsmagica çatışmasını kaldırabiliyosun ve benim önerim ise Gregtech çok sıkıldıysan 1000 tane enerji üretme yolu var

darkblades02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslında Çakışmıyomuş ben baktım senin başka bi modla çakışıyodur ve sürüm kaç senin

darkblades02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Thaumcraftın En son sürümüyle ArsMagicayı denedim sorun yok Sadece mod paketimde bi kendim uğraştığım kodladığım mod var Baubles var Thaumcraft var Animation API bide ars magica animation API ve Baubles bunlar için gerekli modlar[DOUBLEPOST=1425659530,1425659459][/DOUBLEPOST]Büyük ihtimal başka modlarla çakışıyodur onlar

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Thaumcraftın En son sürümüyle ArsMagicayı denedim sorun yok Sadece mod paketimde bi kendim uğraştığım kodladığım mod var Baubles var Thaumcraft var Animation API bide ars magica animation API ve Baubles bunlar için gerekli modlar[DOUBLEPOST=1425659530,1425659459][/DOUBLEPOST]Büyük ihtimal başka modlarla çakışıyodur onlar
Ars magica 2 bir mod daha istiyorya çalışması için adını unuttum onla çakışıyo thaumcraft

CruWiT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ars magica 2 bir mod daha istiyorya çalışması için adını unuttum onla çakışıyo thaumcraft
Ben Şahsen hem thaumcraftın hemde ars magicanın içinde olduğu bir mod paketiyle oynamıştım (Natural Magic Mod Paketi) Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Muhtemelen birşeyleri eksik yüklemişsindir veya configlerinde bir sorun vardır.