görev yöneticisindeki gizemli uygulama

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Windows 8.1 32 bit crackli kullanıyorum msconfig ten başlangıçta açılan uygulamalara bir bakayım dedim CİS7E2B diye bir şey var ve sağ tıklayıp özellikler diyemiyorum. Sistem programı mı normal program mı bu?

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
sil onu vivüs o vivüs[DOUBLEPOST=1425713344,1425713312][/DOUBLEPOST]google'a cis7e2b yaz bi sen çıkıyon

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sağ klik > Dosya konumunu göster yap, görüntüyü yolla. Ona göre teşhis koyalım.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
sil onu vivüs o vivüs[DOUBLEPOST=1425713344,1425713312][/DOUBLEPOST]google'a cis7e2b yaz bi sen çıkıyon
Virüs olduğunu nereden anladın? Googleye yazdığımda hiçbişi çıkmıyo. Formatı daha 1 hafta önce filan attım virüs olduğuna emin misin?
@Susanoo
Lütfen konuyu trollemeyip bana yardım edermisin?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Virüs olduğunu nereden anladın? Googleye yazdığımda hiçbişi çıkmıyo. Formatı daha 1 hafta önce filan attım virüs olduğuna emin misin?
@Susanoo
Lütfen konuyu trollemeyip bana yardım edermisin?
Hala ekran görüntünü bekliyorum.[DOUBLEPOST=1425716385,1425716352][/DOUBLEPOST]Bu arada masaüstündeki cis ile başlayan klasör?

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hala ekran görüntünü bekliyorum.[DOUBLEPOST=1425716385,1425716352][/DOUBLEPOST]Bu arada masaüstündeki cis ile başlayan klasör?
comodo internet security kurmuştum ama hata vermişti onun log dosyası sonra sildim onu. cis7e2b nin dosya konumunu açamıyorum dosya konumunu aç gri renkte gözüküyor.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonlandır bakalım, ne olacak.
devre dışı bıraktım şimdi pc yi kapatıp açıyorum.[DOUBLEPOST=1425716969,1425716678][/DOUBLEPOST]@Sergunkorowakurwa
Bir şey olmadı inşallah olmaz da. Teşekkürler. konu ile alakası yok ama foruma mobilden tapatalk ile girmeye çalıştığımda addon-tapatalk.xml ile ilgili bir şey çıkıyor. 1 haftadır telefondan foruma giremiyorum. Sizde de oluyormu?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
devre dışı bıraktım şimdi pc yi kapatıp açıyorum.[DOUBLEPOST=1425716969,1425716678][/DOUBLEPOST]@Sergunkorowakurwa
Bir şey olmadı inşallah olmaz da. Teşekkürler. konu ile alakası yok ama foruma mobilden tapatalk ile girmeye çalıştığımda addon-tapatalk.xml ile ilgili bir şey çıkıyor. 1 haftadır telefondan foruma giremiyorum. Sizde de oluyormu?
Telefonum serviste olduğu için bilemeyeceğim.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Windows ek programı felandır, eğer dosya konumunu açamıyorsan ya virüstür ya da bilgisayarın kendi dosyalarından biridir-ki dediğine göre virüs değil-