Acarz
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
neresi boş gardaşım allah aşkınaHoş olmamış. Bütün çalışmaların gibi bu da çok boş kalmış. Sadece bir şey çiziyorsun bomboş kalıyor detaysız çiziyorsun. Bence geliştirilmeli.
Eleştiri kabul etmeyeceksen konu açma. Benim fikrim bu. Detaysız çiziyorsun.neresi boş gardaşım allah aşkına
Ya beni sinir etme kardesimEleştiri kabul etmeyeceksen konu açma. Benim fikrim bu. Detaysız çiziyorsun.
Sen bana detay göster? Profil fotoğrafı dediğin göze hoş gelir, dolu dolu olur. Bunda o yok.Ya beni sinir etme kardesim
Detaysiz ne ornek ver bos diyon neresi bos . Bu zaten profil fotorafi sn neyin kafasi
Ya ne detayi yapcam ornek ver ya da sen ciz boya gösterSen bana detay göster? Profil fotoğrafı dediğin göze hoş gelir, dolu dolu olur. Bunda o yok.
Söylediğim gibi, forumda konu açarak eleştirileri kabul etmiş sayılırsın. Sen istiyorsun ki herkes sana müthiş desin.
Detay işte, çizim yapan sensin, sen bul.Ya ne detayi yapcam ornek ver ya da sen ciz boya göster
O zaman bos bos post kasma canisiDetay işte, çizim yapan sensin, sen bul.
Ne alaka? Eleştiri kaldıramayınca iftira atma. Konu açtın, eleştirimi yaptım, gücüne gidiyorsa konu açma, bu kadar basit.O zaman bos bos post kasma canisi