İzleyici Adama Yaklaşınca 10 block yukarı atsın

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Kod:
every 0.1 ticks:
    loop all players:
        if loop-player is spectator:
            set {yer.%loop-player%} to location of loop-player
            loop all snowballs or eggs or fireballs or arrows in radius 4 around block at {yer.%loop-player%}:
                set y-coordinate of {yer.%loop-player%} to y-coordinate of {yer.%loop-player%}+3 
                teleport loop-player to {yer.%loop-player%}

Beyler İzleyici Adama 10 Block Yaklaştıgında 10 Block yukarı Falan Atsın . Edit "please"
İf player is spectator: / benim swme has bir skript kodudur İzleyici İsen Anlamna Gelir

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1425752212,1425751722][/DOUBLEPOST]
Sunucuyu öldürmek mi istiyorsun every 1 ticks bile sorun yapıyor :'(
Serverime Bakmak İstiyorsan Özelden İp Vereyim + Adamı Yukarı Dogru İtilmiyor knocketkisi iptal ediyor + Lag Yok İstedigimin Sebebi Adamın Onune Geciyor İzleyiciler İzleyiciye Ok Gelirse Ok İzleyiciye Takılıyor Ve SOrun Yaratıyor benim SW +30 Kişi Oldugu Icin. / İzleyici Adama Yaklaşınca Direk 10 Block Yukarı Atacak.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle yapmak yerine basit bir mantık söylesem
1-İzleyici bir oyuncuya izlemek için ışınlancak veya gördüğü bir oyuncuya yaklaşıcak.
2-Işınlanma durumunda oyuncunun konumu çekilir ve ışınlanır fakat sen bu araya müdahale edip x ve z ye dokunmadan y yi +10 yaparsın.(Yani move eventinde kontrol eder şartlara uymazsa uyan bir y yüksekliğine izleyiciyi ışınlar.)
Tamam artık oyuncuya ışınladığında 10 block yukarda oluyor yetermi yetmez. Move eventine bir küçük kod daha ekliceksin skript'den pek anlamam ondada move eventi vardır heralde :)
3-Eğer oyuncu haraket ederse oyuncunun sadece y sini çekicek ve eğer izleyici ise senin servere has grubun olan örneğin bir yükseklik belirliceksin örneğin map dümdüz ve y si tabanın 5 sen y değişkenini 15 yapıcaksın eğer y küçükse 15 oyuncunun bulundugu konumu 5 yuakrı atar veya 10 ve sayre yok map düz değil dersen sana tavsiyem belirli bir referans nokta seçmen mesala en yüksek tepsi 20 zemin 5 10 idealdir oyuncu sürekli yüksek zeminde olmaz eğer orda chest yoksa orada hiç bulunmaz.Tabi buna göre en sondaki deatmacth alanının yüksekliğinide hesaba katmak gerekir.[DOUBLEPOST=1425752792,1425752535][/DOUBLEPOST]Ve ayriyetten sadece move eventi ile kontrol ettiği için aynı anda haraket eden 80 izleyici olmadığı sürece kasmaz .(herkes 80 alarak yola çıkmış bende öyle diyim dedim :))

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverime Bakmak İstiyorsan Özelden İp Vereyim + Adamı Yukarı Dogru İtilmiyor knocketkisi iptal ediyor + Lag Yok İstedigimin Sebebi Adamın Onune Geciyor İzleyiciler İzleyiciye Ok Gelirse Ok İzleyiciye Takılıyor Ve SOrun Yaratıyor benim SW +30 Kişi Oldugu Icin. / İzleyici Adama Yaklaşınca Direk 10 Block Yukarı Atacak.
bir yazmayı denerim eğer yazabilirsem size ulaşırım.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin işini görürmü yoksa skript mi istion ?

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir şeyler yazdım ama çalışırmı bilmiyorum :)
Kod:
on any movement:
    if player is spectator:
        loop projectiles in radius 10 of player:
            loop-projectile is arrow
            set {isinlanma.%player%} to location of player
            set y-coordinate of {isinlanma.%player%} to y-coordinate of {isinlanma.%player%} +10
            teleport player to {isinlanma.%player%}

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Etiketler op*
Sunucuyu öldürmek mi istiyorsun every 1 ticks bile sorun yapıyor :'(
Ben yaparsam every 2 secondda da sorun çıkar sen ne diyirsin değüşük ._.
bir şeyler yazdım ama çalışırmı bilmiyorum :)
Kod:
on any movement:
    if player is spectator:
        loop projectiles in radius 10 of player:
            loop-projectile is arrow
            set {isinlanma.%player%} to location of player
            set y-coordinate of {isinlanma.%player%} to y-coordinate of {isinlanma.%player%} +10
            teleport player to {isinlanma.%player%}
Ya ok gelirken adam hareket etmezse ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok illa oka falan gerek yokki benim matığı biri skripte dökse gayet güzel olur arkadaş java plugin kabul ederse 5 dkkada yaparım.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etiketler op*

Ben yaparsam every 2 secondda da sorun çıkar sen ne diyirsin değüşük ._.

Ya ok gelirken adam hareket etmezse ?
birkere okun önüne geçmek için hareket etmek zorunda :) zaten arkadaş bana söyledi çalışmış ancak editlemiş movementı every yapmıs galba birde rakamları düşürtmüş