[Tartışma Konusu] RPG Serverlerin olmaması

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Dostum Türkiyeden olsa olsa lapisli sunucu yapılır hayır yapansın bari bilgisi olsun ama oda yok daha dün bizim okulda bir çocuk vardı kendi kendine minecraft kapandı diyor sonra türkiye neden böle neden geriledik diyorlar

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
RPG ve MMORPG'de genellikle şu yüzden çok açılmıyor;
- Açanların %80'i sunucunun tam yani %100 yapmak istiyor.Doğal olarak da bir şey yaparken başka bir şey keşfediyor o keşfi incelerken başka bir şey ondan bundan vs.. uzadıkca uzuyor anlayacağınız.

Galiba forumun en geç ve hiç açmayan ünlü kişi olarak tanılıyorum.Açıkcası her gün her vakit sunucuya girip yapmıyorum.Tek başıma çalışıyorum insan belli bir vakte kadar canı sıkılıyor."Biraz canım sıkıldı şunu oynayayım" diyorum ve 1 gün gidiyor.Öyle öyle bu uzuyor.Tespitlerimden biri ise geç açılan sunucuların %90'ı efsane oluyor.Çünkü yeterince vakit harcandı değil mi ? :3

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Açanların %80'i sunucunun tam yani %100 yapmak istiyor.Doğal olarak da bir şey yaparken başka bir şey keşfediyor o keşfi incelerken başka bir şey ondan bundan vs.. uzadıkca uzuyor anlayacağınız.

Galiba forumun en geç ve hiç açmayan ünlü kişi olarak tanılıyorum.Açıkcası her gün her vakit sunucuya girip yapmıyorum.Tek başıma çalışıyorum insan belli bir vakte kadar canı sıkılıyor."Biraz canım sıkıldı şunu oynayayım" diyorum ve 1 gün gidiyor.Öyle öyle bu uzuyor.Tespitlerimden biri ise geç açılan sunucuların %90'ı efsane oluyor.Çünkü yeterince vakit harcandı değil mi ? :3
O insan benim. O zamanlar ne zaman açılcak yazıyordun şimdi halimi anlıyor musun karşim :D Knight online mmorpg ondan önce World of warcraft mmorpg açıcam dedim açabiliyordum bişşürü keşif sonra yaparım demekten forumun en unlu konusu malesef bu fırsatı elimden kaçırdım. Açsaydim belki 1000 oyuncusu olurdu.

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu açma sebebim RPG server olmadığından dolayı kendim açmayı düşünüyorum KİLLAURA engelleme skriptleri vede pluginleri var her tür hileyi engelleyecem ve haksızlığı önlemek adına her zaman oyuncuları takip edip aralarına dalacam ve +18 ekip yapacamda ondan herkezin bi görüşünü alayım dedim teşekkür ederim herkeze yorumlarınız için yabancı , türk RPG serverlerinde bulundum türkler asla yapamaz bu işi çocuk olduklarından dolayı %75'i ama geri kalan %25'le bu iş yürür umarımki dediğimi yapabilirim ve sizde bana destek olabilirsiniz bu konuda kararlıyım işi bitirmeden kapatmıyacam daha doğrusu hiç kapatmamaya çalışacam. genelde RPG serverlerin kapanma sebeblerinden bazıları çamur atma ve hilelilerden dolayı onları engellersem ve düzgün bir server açarsam kapanacağını sanmıyorum WhiteList olacak siteden kayıt şu an planlıyorum ne gibi yapabilirim diye RPG serverleride geziyorum siteden kayıt derkende onların yaptığı kayıt bana gelecek ve testde edilecekler ciddi ciddi öle bi sistem üzerindeyim. Umarımki burada RPG'den konuşanlar cidden anlayanlar bana destek çıkarlar.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0

Burası Türkiye herkes "Fekşın"a alışkın.Ancak senin benim gibi MMORPG Hastaları gelir.