Skaduush
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Onlarla Rp olmaz GOOA-MG-PG Ne biliyormusun?Ic Ooc me![]()
Onlarla Rp olmaz GOOA-MG-PG Ne biliyormusun?Ic Ooc me![]()
IC OOC ile RP yapılmaz rp ayırt gerçekle ayırt edilir.Ic Ooc me![]()
(aradan bilenler çıkar) :Arma 3 Samp Ve MTA'da Oynadığım serverlar var.Çok Zevkli oluyor.
CITta nickin neydi ? Bende oynuyordum(aradan bilenler çıkar) :
CIT var mesela efsane 12M im var
Araba ev falan alıyon hırsız polis var doktor otobüs şoförü gangster madenciler klanlar![]()
O insan benim. O zamanlar ne zaman açılcak yazıyordun şimdi halimi anlıyor musun karşimRPG ve MMORPG'de genellikle şu yüzden çok açılmıyor;
- Açanların %80'i sunucunun tam yani %100 yapmak istiyor.Doğal olarak da bir şey yaparken başka bir şey keşfediyor o keşfi incelerken başka bir şey ondan bundan vs.. uzadıkca uzuyor anlayacağınız.
Galiba forumun en geç ve hiç açmayan ünlü kişi olarak tanılıyorum.Açıkcası her gün her vakit sunucuya girip yapmıyorum.Tek başıma çalışıyorum insan belli bir vakte kadar canı sıkılıyor."Biraz canım sıkıldı şunu oynayayım" diyorum ve 1 gün gidiyor.Öyle öyle bu uzuyor.Tespitlerimden biri ise geç açılan sunucuların %90'ı efsane oluyor.Çünkü yeterince vakit harcandı değil mi ? :3
RPG ve MMORPG'de genellikle şu yüzden çok açılmıyor;
- Açanların %80'i sunucunun tam yani %100 yapmak istiyor.Doğal olarak da bir şey yaparken başka bir şey keşfediyor o keşfi incelerken başka bir şey ondan bundan vs.. uzadıkca uzuyor anlayacağınız.
Galiba forumun en geç ve hiç açmayan ünlü kişi olarak tanılıyorum.Açıkcası her gün her vakit sunucuya girip yapmıyorum.Tek başıma çalışıyorum insan belli bir vakte kadar canı sıkılıyor."Biraz canım sıkıldı şunu oynayayım" diyorum ve 1 gün gidiyor.Öyle öyle bu uzuyor.Tespitlerimden biri ise geç açılan sunucuların %90'ı efsane oluyor.Çünkü yeterince vakit harcandı değil mi ? :3