Elimizle Taşınılabilir Spawner (Ne Yazıkki 1.8.x)

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Youtubede Bir Video İzlemiştim (VirüslüOyuncu Abone Olun Bence) Orda Hazır Komut Yazan komut Bloğu Almayı Göstermişti Bende O Komuda Spawner Komudu Yazdım Böylece Aldığımız Komut Bloklarını Herhangi Bir Yere Koyup Onun Yanına Redstone Sinyali Verdiğimizde Otomatik Olarak Spawnera Dönüşüyor Spawner Kesinlikle Çalışır Herhangi Bir Hata Olmaksızın Herneyse Fotoğrafları Gösteriyim Ondan Sonrada Kodu Yazarım

Not VirüslüOyuncu'dan Almıştım Kodu Lütfen Yanlış Olmasın.

RESİMLER:

İlk Olarak Bir Komut Bloğuna Altaki Komudu Yazıcaz.

Kod:
 /give @p command_block 1 0 {display:{Name:ZombieSpawner},BlockEntityTag:{Command:"/setblock - - - mob_spawner 0 replace {EntityId:Zombie}  "}}

Ordan Gelen Komut Bloğunu Herhangi Bir Yere Koyup Redstone Sinyali Veriyoruz

Böylece 1 Kod İle Elimize Spawner Alabiliyoruz Herkeze İyi Günler İyi Forumlar :)

LÜTFEN YORUM YAPMAYI UNUTMAYINIZ :)

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Spawnerlar aslında çok detaylı Şeyler ben generator kullanmanızı öneririm
Zaten kim uğraşcak milyon tane kod var :) Ama ben şimdilik sadece normal dünyada yaptım zaten. Hem şu an dünyamda yeni bi icat yaptım şu spawnerlarla ilgili squit canlandırdıkmı (ismi spawnerci) tellraw la bi yazı çıkıyor ordan istediğini seçebiliyorsun spawner olarak. İsterseniz atarım.[DOUBLEPOST=1425807356,1425806462][/DOUBLEPOST]#___Beovulf___
Bu Haritaya Bir Bakarmısın Tanıtımını Yapardım Fakat Üşeniyorum :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[HASHTAG]#erenbeyazkurt[/HASHTAG] Sende Bi Bakarsan Çok Sevinirim Senin Dediğine Göre Yaptımda :)

___Beovulf___

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten kim uğraşcak milyon tane kod var :) Ama ben şimdilik sadece normal dünyada yaptım zaten. Hem şu an dünyamda yeni bi icat yaptım şu spawnerlarla ilgili squit canlandırdıkmı (ismi spawnerci) tellraw la bi yazı çıkıyor ordan istediğini seçebiliyorsun spawner olarak. İsterseniz atarım.[DOUBLEPOST=1425807356,1425806462][/DOUBLEPOST]#___Beovulf___
Bu Haritaya Bir Bakarmısın Tanıtımını Yapardım Fakat Üşeniyorum :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[HASHTAG]#erenbeyazkurt[/HASHTAG] Sende Bi Bakarsan Çok Sevinirim Senin Dediğine Göre Yaptımda :)
PC'ye geçince bakarım

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz basit kaçmış gibi ama iyi fikir hayalgücün yüksek :)
ama başkalarıdan almaktansa kendin yapsaydın daha iyi olurdu
mesela yumurtayla yumurtadan silverfish çıkınca [özel bir adı olacak] execute ile
falan filan yapabilirdin :) ama yinede güzel :) bu arada dragnoz'un siteasinde birsürü generator var
kullanmanı tavsiye ederim :)
Bu arada mapine baktım squid'in canını 1 veya 0.5 yapsan daha hızlı ölür
ve daha iyi olur :)

Son düzenleme:

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biraz basit kaçmış gibi ama iyi fikir hayalgücün yüksek :)
ama başkalarıdan almaktansa kendin yapsaydın daha iyi olurdu
mesela yumurtayla yumurtadan silverfish çıkınca [özel bir adı olacak] execute ile
falan filan yapabilirdin :) ama yinede güzel :) bu arada dragnoz'un siteasinde birsürü generator var
kullanmanı tavsiye ederim :)
Bu arada mapine baktım squid'in canını 1 veya 0.5 yapsan daha hızlı ölür
ve daha iyi olur :)
Teşekkürler yorumun için. Şu squidi öldürmeyi çok denedim olmadı ne yazıki :D