Oha! Sen ciddi misin? Gerçekten nereden türkçeleştireceğini bilmiyor musun? Kardeş Language diye birşeyin türkçesini bilmiyorsan. Hiç kalkışma bence. Sen buradan at ben senin yerine yaparım![]()
Ama niye ciddiye alıyorsunPf tamam.[DOUBLEPOST=1425796903,1425796450][/DOUBLEPOST]Yanlız Jarınıda atman lazım malum açıp bakıcam oldumu diye.
Ha tamambu emrahın paketi ağa sıkıntı yok![]()
Tamam kodlat ben bir şey demedim.Cidden paralımı? Sıkıntı yok. Ben zaten kendime kodlatıyorum.
Ha tamamBende paralı olanı sandım
![]()
Evet buyur.ağa sana bir şey sorabilirmiyim
Config dosyasından spectating'i true yapmamışsın.
Evet buyur.
şey ben nasil yaparim sağ tarafda istatistik ekledim küçük kaldı ve sponsor sistemi ekledim /sponsor oluyor bazı yerlerde diamond sağ tıklayıp sponsor olunuyordu o nasıl oluyor sana zahmet ?[DOUBLEPOST=1425797524,1425797475][/DOUBLEPOST]Evet buyur.
BEN Pakette buldum bunuYanlız J3YDeLi emin misin bu Emrah'ın değil? Bence bu bana attığın mesajları düzenle kimse almasın. Ben almam beni bilen bilir. Ama çalarlar baktım kaynağına $ 10 USD lik bir eklenti.
Hmm mesela bendeşey ben nasil yaparim sağ tarafda istatistik ekledim küçük kaldı ve sponsor sistemi ekledim /sponsor oluyor bazı yerlerde diamond sağ tıklayıp sponsor olunuyordu o nasıl oluyor sana zahmet ?[DOUBLEPOST=1425797524,1425797475][/DOUBLEPOST]
BEN Pakette buldum bunu![]()
Googleye minecraft survival games sponsor plugin yaz çıkıyor ingilizceHmm mesela bende/sponsor komutunu nasıl ekledin açıklar mısın ona göre diyeceğim.
şey bide tabela giriş yerinde oyunu izliyenler çıkıyor tabelada onu kaldırırmısın bide 2 tabela oluyor arena ekleyince misal 1.tabelada tıklayıp giriş yaziyo 2.de oyuncu sayısı durum onu tek tabelada şöyle olurmuO zaman bu paketi atan Ultra Sevap işledi![]()
Link atar msınGoogleye minecraft survival games sponsor plugin yaz çıkıyor ingilizce![]()
ekledim servere[DOUBLEPOST=1425797671,1425797614][/DOUBLEPOST]
şey bide tabela giriş yerinde oyunu izliyenler çıkıyor tabelada onu kaldırırmısın bide 2 tabela oluyor arena ekleyince misal 1.tabelada tıklayıp giriş yaziyo 2.de oyuncu sayısı durum onu tek tabelada şöyle olurmu
[arena1]
0/24
Bekliyor gibi ?