Çalıntı Türk Oyunu.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha bu tarz oyunları birbirimizden çalan milletimiz varken sonra oyun sektörü niye gelişmiyor. Bu çalıntı oyuna 1 puan verebilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buda gerçek yeri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

0 Degişim 0 emek ile direk google play atmış.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 oyun da kötü onlarca var aynılarından ilerle puan topla. bazıları fark yaratıyor sadece, içlerinden Lara croftla minionlu olan güzel benim gözümde

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 oyun da kötü onlarca var aynılarından ilerle puan topla. bazıları fark yaratıyor sadece, içlerinden Lara croftla minionlu olan güzel benim gözümde
Bu bir oyun degil sadece otomatik dünya oluşturma düzenegini anlatan bir proje. Adamın tekide hiç degiştirmeden kendi yapmış gibi google play koymuş.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak oyununa İmzanı atmazsan senin değilmiş gibi olur bu bizim sorunumuz ve şu an o oyuna çalıntı diyemezsin nedenmi çünkü bizde PATENT alma gibi bir şey yok
Bizim pastırmamız bulgaristanda bizim kangalımız bilmem nerde hepsi sahipsizlikten oluyor buradada aynısı olmuş

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak oyununa İmzanı atmazsan senin değilmiş gibi olur bu bizim sorunumuz ve şu an o oyuna çalıntı diyemezsin nedenmi çünkü bizde PATENT alma gibi bir şey yok
Bizim pastırmamız bulgaristanda bizim kangalımız bilmem nerde hepsi sahipsizlikten oluyor buradada aynısı olmuş
Oyunda zaten imzası var adam ögretme amaçlı paylaşmış. Hiç sen 1 yıl emek verdigin oyunu internette paylaştınmı ? Adam ögrensinler cahil kalmasın diye paylaşıyor bizimkiler anca çalmasını biliyor bana koyan bu kendi ugraşşa daha güzel şeyler çıkıcak. Hemen beleş paraya atlama yazık Hani en azından alıntıdır bişeyler degiştirdik deseler onada tamamda direk yapımcı adını degiştirip google play atmak nedir

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunda zaten imzası var adam ögretme amaçlı paylaşmış. Hiç sen 1 yıl emek verdigin oyunu internette paylaştınmı ? Adam ögrensinler cahil kalmasın diye paylaşıyor bizimkiler anca çalmasını biliyor bana koyan bu kendi ugraşşa daha güzel şeyler çıkıcak. Hemen beleş paraya atlama yazık Hani en azından alıntıdır bişeyler degiştirdik deseler onada tamamda direk yapımcı adını degiştirip google play atmak nedir
O zaman buraya gereksiz bir konu açacağına git bildir siber suç sonuçta