toymachine22
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yine şık bir kelime oyunuElbet bu işler düşe kalka öğreniliyor fakat düşmek içinde yürümek gerekir yanılıyor muyum?
Yine şık bir kelime oyunuElbet bu işler düşe kalka öğreniliyor fakat düşmek içinde yürümek gerekir yanılıyor muyum?
on join:Beyler yararlı bi yorum göremedim pls yardım edin vanishe girmelerini istiyorum görünmez yapıyorum ama tabda isimlerini görüyorlar ve kendilerini göremiyorlar öyle degil benim istedigim bayaa kurucu gibi vanishe girmeleri yardımlarınızı bekliyorum pls pls
on join:
apply invisibility 1 to the player for 999 days
aga bu görünmezlik işte adam kendinede görünmez oluyor ben sadece başkalarının görünmemesini istiyorumSkript Olarak Olur
Uzun Süredir Yazmıyorum Galiba BöyleKod:on join: apply invisibility 1 to the player for 999 days
public void hidePlayers(Player player) {
for(Player target : Bukkit.getOnlinePlayers()) {
player.hide(target);
}
}
bkz benim gizleyen saat konumaga bu görünmezlik işte adam kendinede görünmez oluyor ben sadece başkalarının görünmemesini istiyorum
ya javadan anlamıyorum .s.sAmaç oyuncuları gizlemek ise Java ile şöyle yapılabilir;
Bu fonksiyon çağrıldığında belirtilen oyuncu sunucudaki kimseyi görmez (Tab vs her yerde.)PHP:public void hidePlayers(Player player) { for(Player target : Bukkit.getOnlinePlayers()) { player.hide(target); } }
Güldürdün beni şimdi tab ne alaka ?Amaç oyuncuları gizlemek ise Java ile şöyle yapılabilir;
Bu fonksiyon çağrıldığında belirtilen oyuncu sunucudaki kimseyi görmez (Tab vs her yerde.)PHP:public void hidePlayers(Player player) { for(Player target : Bukkit.getOnlinePlayers()) { player.hide(target); } }
Herhalde TAB bırakmıyorsun gerçi normal istersen bırakmazsın, sana yazdığım bir projeyi göstereyim;Güldürdün beni şimdi tab ne alaka ?
Ya sen beni yanlış anladın, ya da ben seni, ben minecrafttaki tab da oyuncuların adlarını gizlemeyi kastediyorsun sandım.Herhalde TAB bırakmıyorsun gerçi normal istersen bırakmazsın, sana yazdığım bir projeyi göstereyim;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hangisi okumak için daha kolay sence? Programcılar gözlerine daha uygun gözüktüğü için TAB bırakırlar.
Son hız devamYa sen beni yanlış anladın, ya da ben seni, ben minecrafttaki tab da oyuncuların adlarını gizlemeyi kastediyorsun sandım.
Edit: Bu arada projelerine ne oldu![]()