Merhaba...

Matt77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba :). Bu foruma yeni üye oldum ama forumun önceden haritalar kısmını felan takip ediyordum sonra kayıt olayım dedim oldum ^^.
Kendimi Tanıtayım

Adım: Kemal
13 yaşındayım.
Antalya'da yaşıyorum.

Kısaca bilgi : Aşırı müzik dinlerim. Anime seyrederim. Death notea aşırı bağlıyımdır. Ayriyetten Another note'uda severim. BeyondBirthday ana karakterim denilebilir :D.
Kuroko no basket ile Death note u çok severim en çok sevdiklerimden anime listemde. :). DN Theme çok dinlerim. Öyle yani aklıma bir şey gelmiyor başka :D.

Bu kadar yani :D.
Teşekkür ederim :).

Matt77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bu yaşlarını pc başında geçirme keşke daha çok dışarı çıksaydım diyorum :/
Bilgisayarda geçirmiyorum zaten bütün günümü :(.
Ben öyle saatlerce oyun oynayan, abuk subuk konusan abuk subuk haraket eden, Saçma saçma videolar çeken Çocuklardan değilim :(.
Her gün basketbol oynuyorum ayriyetten 1 2 kursum var onlara gidiyorum manga okuyorum felan.

En iyi cevaplar
0
Bilgisayarda geçirmiyorum zaten bütün günümü :(.
Ben öyle saatlerce oyun oynayan, abuk subuk konusan abuk subuk haraket eden, Saçma saçma videolar çeken Çocuklardan değilim :(.
Her gün basketbol oynuyorum ayriyetten 1 2 kursum var onlara gidiyorum manga okuyorum felan.
hll aynen bu şekil devam :/

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin.
Benimde Adım Kemal ^^
22 yaşındayım.
Bende Antalya'da yaşıyorum.
Death Note fanatiğiyimdir. 20 kere felan izlemişliğim var mangasınıda okadar okumusluğum vardır.Another note takip ediyorum. BeyondBirthday benim en sevdiğim karakterlerden biridir. Anime çok seyrederim. Kuroko no basket ve Death note Benimde en sevdiğim 2 anime ;(
_________
İyiki foruma üye olmuşsun ama çok kötü zamanda olmuşsun :(. Ben forumdan ayrılacağım günde böyle güzel bir üyeyi kaçıracağım :(

Matt77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin.
Benimde Adım Kemal ^^
22 yaşındayım.
Bende Antalya'da yaşıyorum.
Death Note fanatiğiyimdir. 20 kere felan izlemişliğim var mangasınıda okadar okumusluğum vardır.Another note takip ediyorum. BeyondBirthday benim en sevdiğim karakterlerden biridir. Anime çok seyrederim. Kuroko no basket ve Death note Benimde en sevdiğim 2 anime ;(
_________
İyiki foruma üye olmuşsun ama çok kötü zamanda olmuşsun :(. Ben forumdan ayrılacağım günde böyle güzel bir üyeyi kaçıracağım :(
Aaa adaşım varmış forumda.
Beyond Birthdayı bende seviyorum :(.
Niye ayrılıyorsun forumdan yaa çok güzel forum işte :(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba-
Hoşgeldin.
KAÇ ANİME İZLEDİN OTAKU MUSUN?!?!?!
Ben de animeciyim, 14 yaşındayım, İstanbul'danım, ben de aşırı fazla yabancı müzik dinlerim, Death Note'u sevmem
Yani seninle neredeyse hiç ortak yanımız yok
Ama umarım iyi anlaşırız :S