Takım Skripti (İstek)

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kit pvp server hazırlıyorum onun için şöyle bir şey istiyorum böyle mesela /team <oyuncu adı> yazılınca diğerine alttan mesaj istek gitsin ( öyle gitmesi zorunlı değil ) karşı tarafta /accept yazınca kabul etsin sonra takım olsunlar birbirlerine vuramasınlar birde /team leave felan gibide takımı dağıtma olsun öyle bir şey yapabilirmisiniz. Veya öyle bir şey varmı ? Not: Pluginde olur sıkıntı değil

@Slash_Remix @Republican Sensei @MegaCrafter @Sergunkorowakurwa @KopuqS @egecanıbek

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Factions plugini gibi biraz :D bu skript ile daha a basit olur skript yazan bir arkadaş bunu yapabilir.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Tamam anlarım Skript yazarsın, yardım istersin de bu nasıl bir hazıra konmaktır.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alt tarafi If degişken on damage cancel event bunlarıda üşenmeyin ayıptır ya

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

al bunu indir işini görür
Teşekkürler bakıcam
Ben Niye Etiketlendim ki =)
Skript bölümünde sonunda başardım diye bi konunun vardı anlarsın belki diye :D

Tamam anlarım Skript yazarsın, yardım istersin de bu nasıl bir hazıra konmaktır.
Skript hayatımda hiç yazmadım hiç bi bilgim yok. Ayrıca istemek ayıp değil ki yapmak istemiyosan yapmazsın. Yardım etmek istemiyosan etmezsin.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Çoğu İSTEK SKRİPTİ'NİN Altına çok üşengecsiniz bunumu yapamıyorsunuz felan yazmak ego değilmi ?
Bunu mu yapamıyorsunuz gibi bir yorum yazmadım. Ego kendini beğenmişliktir, insan eleştirmek ile egonun uzaktan yakından alakası yoktur.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir insan kendini nasıl beğenebilir bana bunu açıklarsan haklısın, egoistim diyeceğim.
BOŞ KONUŞARAK!.[DOUBLEPOST=1426001581,1426001531][/DOUBLEPOST]
Burası skript bölümü burada forum kullanıcıları istek skript isteyebilir, yardım isteyebilir ve öneriler verebilir. Lütfen tartışmayı büyütmeyiniz :)
İnsan skript isteyen adama çok hazıra konuyorsunuz diyebilirmi ?