- En iyi cevaplar
- 0
Senin ehueheuheue Aynı senin gibi davranıyor ehuehuehuehuSen kimin fakeisin yavrum
Senin ehueheuheue Aynı senin gibi davranıyor ehuehuehuehuSen kimin fakeisin yavrum
teşeekkürler beni oruduğunuz iinDoğal davransa iyi çocuk aslında.
sefgdghkorkss a dediğim şey senin içinde geçerliBu çocuğun ultisini kim failledi? :alay:
Bak kardeşim, kimsin bilmiyorum ama Counter'ı bilen Half Life'ı bilmek zorundadır. Şimdi bu forumu terket, aksi taktirde kalbin kırılabilir.half life ne ya kafanızdan kelimeer uydurmayın.
teşeekkürler beni oruduğunuz iin
sefgdghkorkss a dediğim şey senin içinde geçerli
slashboy18 kimKendisi tıpkı @SlashBoy18 gibi bir trolldür eminim ki ilgilenmeyin yüz bulamayınca gider![]()
Amansızlar is Coming@Polkakorowakurwa bir el atsak :'(
cevap yazp kapatıom gereksiz bi forum@Kaan697 kardeşimizin neden cevap yazdıktan sonra hmeen kapattığını ve bu konuyu açan arkadaşımızın 10 olduğunu sorabilirmiyimwhy
kızmicakmış beyler hadiBeyler şakanın cılkı çıkıyor kimin yan hesabıysa söylesin, kızmayacağım. (Helal bu arada botlara karşı pro oynamak her yiğidin harcı değil.)
Emmimin oğlu olur.slashboy18 kim
yan hesap ne ya bir insanın 2 hesabı olamazkiBeyler şakanın cılkı çıkıyor kimin yan hesabıysa söylesin, kızmayacağım. (Helal bu arada botlara karşı pro oynamak her yiğidin harcı değil.)