xoyuncukralx
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
haır mniecıraftı sviyom bu yüzden fouma katıdım yaptığım evleri falan göstercektim size.Peki sana sorarım burada bulunma amacın ney? kantır oynadığını bize sergilemek mi
haır mniecıraftı sviyom bu yüzden fouma katıdım yaptığım evleri falan göstercektim size.Peki sana sorarım burada bulunma amacın ney? kantır oynadığını bize sergilemek mi
Hmhaır mniecıraftı sviyom bu yüzden fouma katıdım yaptığım evleri falan göstercektim size.
Göster bakayım amcana küçük Kadir Berk'i @KadirBerkhaır mniecıraftı sviyom bu yüzden fouma katıdım yaptığım evleri falan göstercektim size.
sahte hesap ne ya off kafam karıştı dalga geçmeyin.[DOUBLEPOST=1426013744,1426013701][/DOUBLEPOST]Madem sahte hesap olduğunu anladınız neden hala mesaj atıp prim yaptırıyorsunuz şuna.
annem kızar dalga mı geçiyosunuz hepiniz.Şimdi sakin ol . O fareyi bırak ve balkondan atla . Ölmessen kafanı betona vur .
Mesajın niye 1 seninsahte hesap ne ya off kafam karıştı dalga geçmeyin.[DOUBLEPOST=1426013744,1426013701][/DOUBLEPOST]
annem kızar dalga mı geçiyosunuz hepiniz.
sahte hesap ne ya off kafam karıştı dalga geçmeyin.
teşekkürler beni sevdiğin için.anti-spam
Dalga geçiyor hala sevgi diyor ya, nasıl bir kafa bu?teşekkürler beni sevdiğin için.
cidden sahte hesap deilimBu arkadaşla dalga geçenler ondan daha fena ciddiye alıp yorum yazmaları zekalarını gösteriyor hala uzatıyorsunuz anladık 2-3 sayfa fake yazmışlar ne üstüne gidiyorsunuz
Yav hehe .scidden sahte hesap deilim