Oyun Laptopu alacağım önerileriniz

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bütçem 2000TL (bi 200-300TL arttırılabilir sanırım) Oyun laptopu alacağım.
Bu konuyu açmadan önce bi araştırdım. Çoğu kişi Monster Notebookları öneriyor da ölü pixel sorunları filan da var diyorlar.
Önerilerinizi bekliyorum.

g.m: Linux ile uyumlu olabilirse (ki bunu pek takmıyorum) ve İzmir'de bulunabilirse çok sevinirim : D Ve işletim sistemi olup olmaması umrumda değil.

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oyun İçin Laptop Pek Kullanışlı Görmüyorum Şahsen Ofis Kullanımları İnternet Gezintileri Sosyal Medya Ve Mail İşleri Programcılık İçin Kullanışlı Olabilir Oyun İçin Gerek Ekran Küçüklüğü Olsun Gerek Performansı Olsun Kullanışlı Gelmiyor Gözüme Masaüstüm Var Demişsin Laptop Almaktansa Ona Upgrade Yapmanı Öneririm

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Oyun İçin Laptop Pek Kullanışlı Görmüyorum Şahsen Ofis Kullanımları İnternet Gezintileri Sosyal Medya Ve Mail İşleri Programcılık İçin Kullanışlı Olabilir Oyun İçin Gerek Ekran Küçüklüğü Olsun Gerek Performansı Olsun Kullanışlı Gelmiyor Gözüme Masaüstüm Var Demişsin Laptop Almaktansa Ona Upgrade Yapmanı Öneririm

Bu sisteme nasıl upgrade yaparım. Ha birde
Laptopu bir yere gittiğim zaman da kullanmayı düşünüyorum.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Msi Dominator Pro GT72 öneririm ama 8.000TL
eğer gerçekten istiyorsan yukarıdakini şiddetle öneririm
fakat bütçene göre diyorsan
Asus veya Lenovo alabilirsin
veya yine Msi'ın ürünlerinden.
[DOUBLEPOST=1426098485,1426098391][/DOUBLEPOST]
Laptop alıcaksan marka olarak acer'i önerebilirim, eski model leptoplarından kullanıyordum 1 sene öncesi gta 4 ü dahi "kasmadan" oynatabiliyordu, üstelik hergün yumruk tekme darbe yiyen bi laptoptu ):
Acer istemezsen yeni çıkan macbook larda çok güzel.
Macbook mu ? dostum Macbooklar oyjn için değildir :)
Macbook veya Apple'ın hiçbir ürününü istemiyorum hepsi çok pahalı gereksiz pahalı
ama Steve Jobs'ı seviyorum :)

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Laptop alma,az önce ısındı kapandı (toshiba qosmio gaming laptop) 25 dakika buzluğa koydum anca düzeldi sinirden fareyi parçaladım

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Asus al digerleri kazik :( upgrade yapacaksan da o sisteme 750ti tak biraz olsun rahatlar. Bir de guzel bir islemci sogutucu alip oc yaparsan mis gibi olur o sistem :)