@@@!![[ACİL YARDIM]]!!@@@ ANTİ MAKRO

SercanGF

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostum Ben Yeni Geldim Çırağınızım Denilebilir :) Sözü Daha Fazla Uzatmadan Konuya Geçelim
Bu Makalede https://forum.gamer.com.tr/konu/basit-test-edilmedi-anti-killaura.236964/ Arkadaşımız Aynı Benim İstediğim Türden Bir Skript İstemiştir. Ama Sanırım Sonradan Buldu Ve Konuyu Güncellemiyor. Bu Tür İnsanlardan Hoşlanmam :p

Makalede Verilen Kod Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor. Daha Rahat Görmen İçin Buraya Ekliyorum Ha :alay:
Kod:
#*********** Anti Killaura Skript
#Yazan: sergun26
#forum.***********.tk - ***********.tk
on skript stop:
loop all players:
delete {sergun26.skript.hile.engel.killaura.vurma.sayisi.%loop-player%}
on damage:
attacker is a player:
if target of attacker isn't block:
add 1 to {sergun26.skript.hile.engel.killaura.vurma.sayisi.%attacker%}
if {sergun26.skript.hile.engel.killaura.vurma.sayisi.%attacker%} is greater than 5:
cancel event
kill the attacker
heal the victim
set {sergun26.skript.hile.engel.killaura.vurma.sayisi.%attacker%} to 0
stop
wait 3 seconds
set {sergun26.skript.hile.engel.killaura.vurma.sayisi.%attacker%} to 0
on disconnect:
set {sergun26.skript.hile.engel.killaura.vurma.sayisi.%player%} to 0

Tamam İyi Güzel Çalışıyor Sen Neden Çağırdın Diyeceksin; Hemen Celallenme Yak Bi Cigara, Açıklıyorum Bekle; Bu Sistem Saldıran Kişi 3 Saniyede 5 Kere Vurursa Direkt Olarak Kick Atıyor. Hassasiyet Ayarına Takılma Ayarlarız Onu Paşam Sen Stres Yapma :lol:

Benim Senden Rica Ettiğim Şey Bu Skripte Günlük Banlama Ve Sayaç Eklemen Yani Kısacası;

Adamda Makro Tespit Etti Diyecek Ki; Bak Güzel Kardeşim Bu 1 Oldu Kapa Onu 3 Olursa Ban Yersin Tamammı Diyecek.
Adam Dinlemeyip Skript 3. Kez Daha Onda Makro Olduğunu Tespit Ederse tempban Atacak. Bu İse 1 Günlük Olacak.

Öncelikle Sen Bunu Yapmayı Başarabilirsen Dostum Sana Kendi Serverimde UltraVip Vereceğimi Temin Ederim.:) Zamanını Çalmama İzin Verdiğin İçin Teşekkürler Dostum. Allaha Emanet Ol. :olgun:

Son düzenleme:

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Kill Aura tespiti için berbat bir yöntem. Sunucumda denedim hilesizler hilelilerden daha çok atıyor. Mantığı ilk başta banada mantıklı geldi fakat olumsuz etkileri çok fazla. AntiAura(kill aura için yapılmış en iyi engelleyici bu bile %100 engellemez) yazarıda bunu belirtti.

SercanGF

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kill Aura tespiti için berbat bir yöntem. Sunucumda denedim hilesizler hilelilerden daha çok atıyor. Mantığı ilk başta banada mantıklı geldi fakat olumsuz etkileri çok fazla. AntiAura(kill aura için yapılmış en iyi engelleyici bu bile %100 engellemez) yazarıda bunu belirtti.
bizim amacımız %100 engellemek değil zaten engelleyemeyizde bu arada dostum iyi bir hassasiyet eklersen iyi bir sorunuç alacaksın. ayıp olmasın diye demiyorum ama sadece mesaj kastığını düşünüyorum..

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç kere denecek artık. Skript ile kill aura yı engelleyemezsiniz. Ayrıca kill aura'nın vuruş sayısı ile alakası yok. Açılar ile ilgili bir şey.

SercanGF

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben istemedim, yaptım. Bunun ardından başka bir skript çıkardım.
Deneyebilirsin:
https://forum.gamer.com.tr/konu/tes...-2-suanlik-sadece-killaura-forcefield.248286/
Ben olabildiğince yardım ederim, sen olayı yanlış anlamışsın. Bu eski yöntem hiç kullanışlı değil, bunu dene.
bu sistemi denedim senin eski dediğin sistemden daha kötü olduğunu fark ettim bende istemiyorum rica ediyorum. ayrıca yardımcı olabilirsen çok sevinirim[DOUBLEPOST=1426175548,1426175307][/DOUBLEPOST]
Kaç kere denecek artık. Skript ile kill aura yı engelleyemezsiniz. Ayrıca kill aura'nın vuruş sayısı ile alakası yok. Açılar ile ilgili bir şey.
pardon kill aura demişim hile konusunda fazla bilgim yok özür dilerim hani aynı makro gibi hızlı tarıyan bir hile var ya o işte :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Spigot'un sitesinde AntiAura adlı ücretli bir eklenti var, alabilirsen al.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
bizim amacımız %100 engellemek değil zaten engelleyemeyizde bu arada dostum iyi bir hassasiyet eklersen iyi bir sorunuç alacaksın. ayıp olmasın diye demiyorum ama sadece mesaj kastığını düşünüyorum..
Mesaj kasmakmı? Bir forumda mesaj kasmak ne işime yarayacak? Bir sunucu sahibi olarak yardımcı oldum sadece bu yöntemle bırak engellemeyi sunucunda oyuncu bırakmazsın her önüne geleni atar kötü bir yöntem. 100bini aşkın kayıtlı kullanıcısı olan bir sunucu sahibi olarak tecrübelerimi paylaştım. Dinleyip dinlememek sana kalmış.

SercanGF

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesaj kasmakmı? Bir forumda mesaj kasmak ne işime yarayacak? Bir sunucu sahibi olarak yardımcı oldum sadece bu yöntemle bırak engellemeyi sunucunda oyuncu bırakmazsın her önüne geleni atar kötü bir yöntem. 100bini aşkın kayıtlı kullanıcısı olan bir sunucu sahibi olarak tecrübelerimi paylaştım. Dinleyip dinlememek sana kalmış.
tamam teşekkürler.[DOUBLEPOST=1426257262,1426183213][/DOUBLEPOST]sorun devam ediyor..[DOUBLEPOST=1426277045][/DOUBLEPOST]KONU GÜNCEL!![DOUBLEPOST=1426280818][/DOUBLEPOST]güncel..