Rust Tanıtım Videosu

Father Of Saint

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir video yaptım hatalarımı ve yanlışlarımı beğenmediğiniz iyi olan şeyleri benle paylaşırsanız mutlu olurum.

PrissMenT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
•Suyun içinde meşale olayı biraz saçma geldi :)
•'Korunmak için kendine kapı yapıcaksın.' bu da nedir ? :D
•Bu arada bence Minecraft pixel daha güzel ...

Father Of Saint

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
•Suyun içinde meşale olayı biraz saçma geldi :)
•'Korunmak için kendine kapı yapıcaksın.' bu da nedir ? :D
•Bu arada bence Minecraft pixel daha güzel ...
Kapı yapmassan içeri adamlar girer. Suyun içinde meşale yakmak çok iyi fikir bi ara mangalda yaparız. Minecrafttan daha güzel bence.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne zaman ki Türkçe'yi düzgün kullanmayı öğrenirsiniz, o zaman beğenirim. Gözümde hiçbir değeri yok şu an bu tanıtım videosunun.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 incisi bilgisayarın kasmasından videoyu adam akıllı çekememişsin.
2 incisi suyun altında meşale yakmak çok saçma eğer mantıklı diyen varsa alsın eline meşaleyi denize atlasın.
3 üncüsü minecraft ile karşılaştırmışsın her şey iyi güzel sanki minecraftın çok eksiği varmış gibi yok ev yapacaksınız yok kapı yapacaksınız demişsin.
Sen söylemesen biz hayatta kalmak için ev kapı yapmıcaktık iyiki söyledin bak iyi fikirmiş

Father Of Saint

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2 incisi suyun altında meşale yakmak çok saçma eğer mantıklı diyen varsa alsın eline meşaleyi denize atlasın.
3 üncüsü minecraft ile karşılaştırmışsın her şey iyi güzel sanki minecraftın çok eksiği varmış gibi yok ev yapacaksınız yok kapı yapacaksınız demişsin.
Sen söylemesen biz hayatta kalmak için ev kapı yapmıcaktık iyiki söyledin bak iyi fikirmiş
Suyun içinde meşale yakmayı şakasına sölemiştim onuda anlıyamıyorsanız artık oyun early acces olduğundan bugları var.

PrissMenT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bunları yazdım fakat tepki gösterdi :( Katılıyorum !

Father Of Saint

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende bunları yazdım fakat tepki gösterdi :( Katılıyorum !
Tepki Göstermedim sadece açıkladım. Ve üstüne bu videonun yarısı sadece eğlence amacıyla yaptım çünkü oyun early acces bir sürü bugu var ve mesela suyun altında meşale yakabilmek gibi. Bide minecraftın daha iyi oludğunu düşünen sensin benim fikrim öyle değil bu fikir meselesi :/