Yüce Uçan Spagetti Canavarının bu aciz kulu kimdir?

spagetti_fan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Uçan Spagetti Canavarının yarattığı aciz bir insanım. O herşeyi yarattı. Onun uçan kolları heryere uzanıyor. Neyse uçan spagetti canavarının sizi kutsaması ve sizi doğru yola sokması dileğiyle.
Kendimden bahsedecek olursak;
  • Uçan spagetti canavarına inanıyorum.
  • Tenisi ve Basketbolu severim.
  • Hayata garip bir bakış açım var.
  • Gerçek adımı bilmeseniz de olur.
  • İnsanları pastafaryanizmin yoluna sokmak hobimdir.
Uçan spagetti Canavarı gerçektir ve Bobby Henderson onun peygamberidir. (Müslümanlar lütfen benle uğraşmasın.)
Benden bu kadar.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Yine başlıyoruz... Bu arada koyu bir Müslüman olmam da tam denk gelmiş, nedense oradaki "Müslümanlar lütfen benle uğraşmasın." yazısını umursayamıyorum, deniyorum ama olmuyor işte.

spagetti_fan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Pandayiyenot ve-ledi geri geldi :(
O kişinin hakkında en ufak bir alakamın olmadığını temin edebilirim. Ben bu foruma ilk defa üye oluyorum ve kalmaya kararlıyım.
Yine başlıyoruz... Bu arada koyu bir Müslüman olmam da tam denk gelmiş, nedense oradaki "Müslümanlar lütfen benle uğraşmasın." yazısını umursayamıyorum, deniyorum ama olmuyor işte.

Denemeye devam et elbet ola-ur. (Olmayabilir de buda işin paradoksu?)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Her yerde "Spagetti yueyueyueyuey" diye bağırmazsan kimse bir sorun çıkarmayacaktır emin ol. Mantıklı ol, mantıklı konuş.

spagetti_fan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Pandayiyenotsun gerçekleri göster hemen sütyenini indirip...
Evet sende haklısındır eminim.
Macera gene başlıyor :(
Uçan Spagetti canavarı beni bundan korusun. RAmen
Her yerde "Spagetti yueyueyueyuey" diye bağırmazsan kimse bir sorun çıkarmayacaktır emin ol. Mantıklı ol, mantıklı konuş.
Sadece spagetti özgürlüğü istiyorum. Spagetti Canavarı daha fazlasını hakediyor.
Ölümcül Çatal Spagetti Canavarını Yesin!
O çatallar her spagettiyi yiyebilir ama Uçan Spagetti Canavarını asla!!!
@UcanKofte de senden,senden önce burdaydı,kendisi peygamber ._.
Hayır o spagetti değil :(